Saját KB bal
Saját KB jobb
Salvador Dolly az internet legújabb kutyasztárja

Salvador Dolly az internet legújabb kutyasztárja

A különleges kinézetű kiskutyát imádják, fotója hihetetlen népszerűséggel terjed a világhálón; nem véletlen, hogy a boredpanda.com is cikket szentelt neki!

Minden kölyökkutya csodaszép és imádnivaló a maga módján, ebben megegyezhetünk. Van, amelyiket édes pofikája miatt tartunk ellenállhatatlannak, míg más kiskutyák érdekes mintázatuknak köszönhetően lopják be magukat a szívünkbe. A Dallas-ban élő „bajszos” kölyök esetében mindkét fenti állítás igaz, hiszen ha csak egy röpke pillantást vetünk rá, máris ezt váltja ki belőlünk:

peter rabbit aww GIF by Sky

A kutyus azért (is) címlapokra került az internet bugyraiban, mert sokak szerint kiköpött kutyamása a katalán-spanyol festőművész Salvador Dalínak. A cukiság egy darabig a Hearts & Bones Rescue nevű szervezet gondozásában élt anyjával és 10 testvérével, azonban jobbnak látták, ha átmeneti befogadóhoz kerülnek, nehogy megfertőződjenek a tömött menhelyen.

Jelenleg 5 hetesek, és még szopnak, de addig is, a menhely nagyon várja további átmeneti befogadók jelentkezését, valamint adományokat, hiszen 12 kutya eltartása jelenlegi helyükön meglehetősen költséges. Amint adoptálható lesz a kis Salvador Dolly, remélik, hogy nagyon gyorsan szerető gazdira talál. Ebben biztosak vagyunk, sőt, már azt is látni véljük, hogy saját oldala lesz a közösségi médiában!

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

Forrás: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...