Saját KB bal
Saját KB jobb

Tommy Hilfiger, a márka kötelez

Minden márka közvetít valamit, minden márka kötelez. Mire? A bizalomra. Legyen szó táskáról vagy hátizsákról, övről, esetleg lábbeliről, a márka minden termék kapcsán a minőség megtestesítője. Bizonyára neked is van kedvenced közöttük. A következő pár sorban most megismerheted a Tommy Hilfiger legnépszerűbb termékeit. 

A márka útja

Az Egyesült Államokból induló vállalat mára 65 országban van jelen. Eredete érezhető is a kialakításokban, hiszen a laza, amerikai stílust ötvözik a minőséggel és a divatos megjelenéssel. Nem is beszélve arról, hogy prémium kategóriás alapanyagokból készülnek, amelyeket egyedi designok díszítenek. Legyen szó papucsokról, utcai cipőkről, táskákról vagy egyéb kiegészítőkről, a márka termékei között biztosan megtalálod a keresett darabot.

Bőr övek férfiaknak

Legyen szó fekete, barna vagy sötétszürke övről, ma már mindenféle színkombináció fellelhető a boltokban. A férfiak többsége előszeretettel visel öveket, de a különféle öltözékekhez különféle stílusú darabokat vásárolhatnak. A Tommy Hilfiger öveken általában fel van tüntetve a márkajelzés, így sokszor amolyan státuszszimbólumként is funkcionálnak. Különböző szélességben és állíthatósági méretekben kaphatók.

Telitalpú szandál, a nők kedvence

Ahogy beköszönt a jó idő, előkerülnek a nők kedvenc cipői, a magas- és telitalpú cipők, amelyek kiemelik az alakot, ráadásul remek stílust is kölcsönöznek viselőjüknek. A Tommy Hilfiger szandálok között sokféle fazon megtalálható. Például a fonott telitalpú modellek egy része a bokánál csattal állítható, némelyikük pedig bőr béléssel van ellátva. A bézses fonott talpat különböző színekkel dobják fel, pirossal, kékkel barnával.

A nyitott és zárt típusok egyaránt adottak, ezeket kedvünk szerint váltogathatjuk a hétköznapokon.

De ne csak a cipőknek tulajdonítsunk figyelmet! A forró nyári napokon a LifeStyleShop webáruház divatos papucsai alakítják ki sajátos stílusos megjelenésed!

Minden alkalomhoz egy táska

A legtöbb ember szeret legalább 2-3 táskát is a szettjében tudni. A Tommy Hilfiger márka termékei között nők és férfiak egyformán rábukkanhatnak a számukra optimális táskára. 

Minden azon múlik, hogy mi az elsődleges szempont a kiválasztáskor. Akadnak divatosabb, 1-2 zsebbel ellátott táskák, de a többrekeszes hátizsákok sem kerülnek hátrányba. A színvilágot tekintve pedig a legtöbb szín közül választhatunk, de vannak mintás, feliratos termékek is.

Ne feledd, hogy a táska kombinálható a cipővel! De bátran kisérletezhetsz a kiegészítők szélesebb körű összehangolásával!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...