Saját KB bal
Saját KB jobb

Tudta, hogy a hotelekben is szerveznek szilveszteri programokat?

Gondolkodott már azon, hogy hol töltse a szilvesztert? A hatalmas party-k zűrzavarát nem mindenki kedveli.

Néha az ember csak egy kellemes, nyugodtabb szilveszterre vágyik a párjával együtt. Ugyan a hotelekben rendszerint szerveznek szilveszteri programot, de korántsem mindegy, hogy milyen színvonalon.

Az Eger belvárosában fekvő felnőttbarát villa diszkrét környezettel és meghitt légkörrel áll a vendégek rendelkezésére. Ugyan a legjobb helyi DJ is szolgálja a tökéletes kikapcsolódást, de ez kizárólag a különteremben történik, hogy a csendes pihenésre vágyókat ne zavarja a zene. A túlpörgött gyerekeket, a visítozást és a rohangászást el is felejtheti, ugyanis ez a szilveszteri program kizárólag felnőttek számára kínálja a szórakozást.

A luxus lakosztályokban történő elhelyezés már alapvetően garantálja a különleges élményt, ehhez pedig kulináris élmények is társulnak. Az 5 fogásos vacsora mellé extra pezsgős reggeli is jár, ha pedig a víz közelségére vágyna, akkor ingyenes, korlátlan wellness használat során töltődhet fel. Délután sült gesztenyét, forralt bort és süteményt falatozhat, de természetesen az éjféli tűzijáték sem hiányozhat a kínálatból.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a hasonló, különleges programok iránt. Ha ezúttal a gyerekektől külön szilveszterezne, erre minden lehetősége adott. A nagyszülőknél kiváló helyen lesznek a lurkók, Ön pedig partnerével egy luxus lakosztályban kapcsolódhat ki, ráadásul úgy, hogy közben a klasszikus szilveszteri programokról, a wellnessről, és prémium minőségű fogásokról sem kell lemondania.

A luxus színvonalú vendéglátás extra szilveszteri szolgáltatásokkal is kiegészül, melyeknek köszönhetően felejthetetlen élménnyé teheti az év utolsó napját. Többféle lakosztály közül lehet válogatni, de érdemes előre gondolkodni, így nagyobb az esély arra, hogy valóban lesz is szabad lakosztály. Az év utolsó hetei rendszerint gyorsan eltelnek. Ne hagyja az utolsó pillanatra a szilveszteri program kiválasztását, hiszen könnyen lehet, hogy akkor már nem elérhető az. Az Eger népszerű felnőttbarát hoteljében kapható szolgáltatások garantálják a minőségi kikapcsolódást, ráadásul úgy, hogy közben gyerekzsivajra biztosan nem kell számítani.

(x)

(Kutyabarát.hu)

Kép: pixabay.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...