Saját KB bal
Saját KB jobb

Egyedi ötlet minden szülinapra!

Közeledik a karácsony, és valószínűleg számos szülinap is hátravan még az évből. Nincs is hangulat gyilkosabb, mint egy sablon ajándék vagy éppen a jól ismert boríték a fa alatt. Bemutatunk néhány kreatív ötletet, amivel biztosan sikered lesz!

Ötlet híján

Az, hogy jelen pillanatban időd vagy kedved nem volt ajándékot keresni az ünnepeltnek, vagy éppen karácsonyra, az ebben az esetben nem számít. Ha már így alakult, akkor próbáld meg kihozni belőle a maximumot. Ha mindenáron pénzt szeretnél ajándékozni, akkor a legjobb, ha valamilyen módon kreatív formába öntöd azt. Ilyen lehet, hogy mindet beleteszed egy borítékba, majd egyesével becsomagolod őket, és egymásra helyezed egy szánkó alakjában. Akár kis dobozba is rejtheted a rövidebb oldalukra tekert papír pénzeket, és egy kis masnival összekötve igazán dekoratív ajándék.

Ha valami igazán ütőset szeretnél, akkor mindenképp nézz körül a Szülinapi Újság háza táján. Azért is ajánljuk őket, mert SOS szolgáltatásuknak hála akár aznap délután vagy másnap a kezedben tarthatod az ajándékot. Ez azért is praktikus, mert, ha az utolsó pillanatban vagy aznap délelőtt jut eszedbe a tökéletes ajándék az esti szülinapra, akkor még bőven van esélyed arra, hogy átvedd az újságot a budapesti ügyfélszolgálatukon.

Mi az a Szülinapi Újság?

A Szülinapi Újság terméke egy egyedi, nagyon különleges lapszám, ami az aznapi híreket foglalja magában, amelyik napon az ünnepelt született. De nem csak ennyi adja a személyre szabott voltát az újságnak, mivel egy címlapsztori is tartozik hozzá, ami hírül adja a szenzációt, miszerint megszületett az ünnepelt. Ehhez, ha van rá lehetőség, érdemes egy csecsemőkori fényképet is mellékelni, valamint okosan megírni a hozzá tartozó szöveget. Sőt, ha extra dolgokat is szeretnél bele, akkor akár egyedi keresztrejtvényt is kérhetsz személyes megfejtéssel. Ha pedig szereti az ünnepelt a horoszkópokat, akkor kedveskedhetsz is neki egy személyre szabott darabbal.

Mivel többféle lehetőség közül választhatsz, hogy milyen kivitelben kéred, így valószínű, hogy megtalálod a számításodat.

Minden nap volt nyomtatott sajtó?

Előfordulhat, hogy a születésnap olyan napra esett, amikor nem nyomtak újságot. Ez jellemzően a háborús időszakra tehető, valamint egy időben a vasárnapok és a hétfők voltak azok, amikor se újság, se tv adás nem volt. Erre az esetre opció, hogy a környező napok legérdekesebb cikkeiből szemezgetnek, és abból áll össze a replika. Mivel az ’50-es évektől bizonyos újságokat színesben nyomtak, így lehetőség van arra, hogy ezekből is kérhess bele tartalmat. A nőknek a korabeli Nők Lapja szolgálhat egy kis újdonsággal, míg férfiaknak az eredeti Ludas Matyiból vágathatsz ki oldalakat.

Ugye, hogy sokkal egyedibb és izgalmasabb egy ilyen ajándékkal beállítani bárhova, mint egy sima borítékkal?

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...