Saját KB bal
Saját KB jobb

Hűvös napok programjai

Az őszi, téli időszakban jól esik a testnek és a léleknek némi felmelegedés. Egy hosszú munkával eltöltött nap után az ember egy pohár meleg teával is beéri. Hidegebb délutánokon egy pohár forralt bor is jól eshet, de vannak a különleges napok. Ilyenkor az ember többre vágyik, és többet is megenged magának. Szerencsénkre hazánkban sok gyógyfürdő található, melynek meleg vizei a testet és a lelket is meggyógyítják.

Helyszín

A Budapest szívében megtalálható fürdő komplexum mindenki számára tartogat lehetőségeket. A fővárosi vagy környéki lakosok előnyben vannak. A vidékről érkezők is könnyen oda fognak találni. A dalból is jól ismert 7-es busz vonalán, a fürdő nevét viselő buszmegálló a célállomás. Gépjárművel is jól megközelíthető, és a környéken számos parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére. Nem árulunk el nagy titkot, a Gellért-hegy lábánál a Rudas Gyógyfürdőbe kalauzolunk most téged. Pár évvel ezelőtt teljes egészében megújult, így már a megszokott színvonal feletti szolgáltatásokkal várják a vendégeiket.

Program lehetőség

Kifejezetten a hűvös hónapokra a fürdőben helyet kapó Rudas Bistro egy ízutazásra csábít téged. A főszakács és csapata a nemzetközi és a modern konyha ízvilágából egy egyedi menüsort állított össze. Szakképzett csapat, nem riadnak vissza a különleges kérésektől és a rendezvény szervezésétől és lebonyolításától sem.

Az étkezéshez természetesen hozzátartozik a Rudas Fürdő wellness szolgáltatásainak igénybevétele. Az eredetileg megtisztulás és feltöltődés elősegítése céljából megnyitott fürdőhely mind a mai napig a közeli források gyógyvizét használja fel. Ma, több mint 450 évvel később mit sem változott. Annyit leszámítva, hogy az épületegyüttes egy teljes felújításon esett át, amelynek köszönhetően ma már új fényében ragyog. Ehhez a különböző Brunch csomagok tartogatnak lehetőségeket a megfáradt, átfázott, felüdülésre vágyók részére.

Részletek

A csomagajánlat keretein belül a résztvevők egy egész napos fürdő belépővel gazdagodnak. Ennek keretén belül az uszoda, az új wellness részleg, valamint a Nemzetközi Szauna világ szolgáltatásait is kipróbálhatják.

Mindezek mellett a fürdő komplexum új szárnyában kialakított étterem lát vendégül téged. A legmodernebb technikával felszerelt, a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó fürdőélmény mellett egy fantasztikus ízutazással és a világörökség részét képező budai panoráma látványával gazdagodhatsz.

A hab a tortán, hogy a világviszonylatban is egyedülálló mesés panoráma a fürdő medencéiből és a tetőtéren található panoráma medencéből is szemet gyönyörködtető látvánnyal gazdagítja az oda érkezőket. A meleg víz és az ételsor a testre, a látvány a lélekre lesz olyan pozitív hatással, amelynek köszönhetően te is energikusabban fogsz a holnapnak nekikezdeni.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...