Saját KB bal
Saját KB jobb

Hogyan csökkentsük a vegyi anyagok használatát a szempillaépítésben?

A műszempilla építése a műköröm után a legnépszerűbb szépségipari szolgáltatás, amit a nők ma igénybe vesznek. Ennek az az oka, hogy a műszempilla igen praktikus viselet, mert egyszerűen lerövidíti a reggeli készülődést, hiszen egy jól felépített pilla mellett már alig van szükség smink felvitelére. 

Az Xtreme műszempilla építéshez szükséges termékek Magyarországon egyedülállóan magas minőségűek és igen közkedveltek. Ha magas minőségű szolgáltatást szeretnél szempilla stylistként adni vendégeidnek, feltétlenül érdemes ellátogatnod az oldalra és felfedezned a márka legújabb termékeit.

Kevesebb vegyi anyag, hosszan tartó szempillák

Az egyik legnagyobb probléma a pillaépítés során a szempillaragasztóban lévő vegyi anyagok okozta szemirritáció. A ragasztókban többnyire cyano-acrylate, formaldehid, latex és szaganyagok találhatóak. Ezek az összetevők az érzékenyebb bőrű nőknél sajnos olyan allergiás reakciókat válthatnak ki, mint a szem vörösödése, könnyezés, szemviszketés, hámlás, bőrszárazság.

Éppen ezért fejlesztették ki az Xtreme Lashes kutatói a gyengéd, mégis igen hatékony, hipoallergén Flex Fusion műszempilla ragasztót. Ez a ragasztó mentes a formaldehidtől és a latextől is, így csökkenti az allergiás reakciók kialakulásának esélyét. Rendkívül bőrbarát, és a természetes pillákat sem károsítja. Tapadása kitűnő, az épített szempillák nem potyognak le, a ragasztó kifejezetten tartós.

Biztonságosabb munkavégzés a stylistok számára

Az Xtreme Lashes Flex Fusion műszempilla ragasztó a szempilla stylistok egészségét is védi. Munkájuk során nincs szükségük szájmaszk használatára, mert a ragasztó kipárolgásával nem irritálja a nyálkahártyát, nem ingerli köhögésre vagy torokkaparásra, nem csípi a szemet és migrént sem okoz. 

Így végre úgy dolgozhat a stylist, hogy nem kell orrfolyástól, köhögéstől vagy szemviszketéstől szenvednie a munkája során. Ez különösen fontos az egészség szempontjából, de a munkavégzést is nagyban megkönnyíti.

Lehet egy műszempilla ragasztó antiallergén?

Az antiallergén azt jelenti egy termék esetében, hogy egyáltalán nem tartalmaz semmilyen anyagot, amely allergiát válthat ki. A szempilla ragasztók esetében ez sajnos egyelőre lehetetlen, mert a cyano-acrylate-ot, amely a ragadásért felelős, még nem sikerült egyéb, természetes anyaggal kiváltani. A Flex Fusion műszempilla ragasztó is tartalmaz ilyen összetevőt, de csak minimális mértékben, ezért ez a ragasztó kiérdemelte a hipoallergén titulust.

Megbízható márka, minőségi termékek

Érdemes megemlíteni, hogy az Xtreme Lashes márkát az a Horvat Krisztina képviseli hazánkban, aki 16 évvel ezelőtt meghonosította Magyarországon a műszempilla építést, ezzel nagy lendületet adva a hazai szépségiparnak. Ez a márka garantálja, hogy extra minőségű termékeivel a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassák a hazai szempilla stylistok vendégeiknek.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...