Saját KB bal
Saját KB jobb

Minden szekrény ruhaliftért könyörög

Aki nem hallott még a ruhaliftről, vagy mindig kíváncsi volt arra, hogyan működik, most megtudhatja. Az okos tárolórendszer kényelmes és kimaxolja a helykihasználást. Megússzuk, hogy új bútort kelljen vásárolnunk, aminek a bolygó is örül, meg a pénztárcánk is.

A szekrényünk felső része rengeteg kihasználatlan helyet rejt. Ki ne bosszankodott volna azon, hogy a vállfákra akasztott ruhákhoz csak létrára vagy fellépőre mászva fér hozzá? Aki most bólogatott, talán nem is sejti, hogy létezik egy jobb megoldás. A Sevroland által is kínált ruhalift megváltoztathatja a ruhatárolásról alkotott elképzeléseinket.

Így működik a ruhalift

A ruhalift egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a magasan elhelyezett ruhadarabokat egyszerűen lehúzzuk a tartórúddal együtt. Kézmagasságba kerül minden, kényelmesen válogathatunk. Bármennyi ruha van rajta, lágyan, fékezve kerülnek a helyükre, amikor visszaengedjük őket.

Kit tehet boldoggá egy ruhalift?

Sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a mindennapi életben bizonyos dolgok, amelyek nekünk könnyűek, mások számára nehézségeket okozhatnak. Gondoljunk csak bele, mennyire megkönnyítheti a ruhalift az idősek vagy mozgáskorlátozottak életét.

Egy ilyen eszköz használatával ők is egyszerűen és biztonságosan érhetik el a magasban tárolt ruhákat anélkül, hogy segítséget kellene kérniük.

A ruhalift szállodák, irodák, rendezvényhelyszínek számára vagy ruházati boltokban is ideális megoldás. A dolgozók, vendégek, vásárlók erőfeszítés nélkül férhetnek hozzá a ruhadarabokhoz.

Élet a fogason túl

A ruhalift nemcsak a hagyományos ruhatárolásban nyúlt segítséget. Kiegészítőket, például kalapokat, sálakat, öveket is elhelyezhetünk rajta. Így minden holmink rendszerezve, könnyen hozzáférhető. Mivel a ruhaliftek különböző méretben és stílusban érhetők el, a lakás bármely részén beépíthetők, legyen az gardróbszoba, hálószoba, vendégszoba vagy előszoba.

Biztonság és tartósság kéz a kézben

Amikor valamilyen új megoldás kerül szóba, a legtöbb ember fejében megfordul a kérdés: mennyire biztonságos? A ruhaliftek mechanikai szerkezete rendkívül strapabíró. Tíz vagy akár húsz kilogramm terheléssel is gördülékenyen működnek. Nem csoda, hogy egyre több üzlet és cég dönt úgy, hogy beépíti az eszközöket a tárolási rendszereibe.

Elsősorban tolóajtós szekrényekbe, tágasabb terekbe javasolt, mivel a ruhákkal megpakolt szerkezet a szekrény síkjától számítva hatvan-hetven centiméter helyet foglal.

Apró örömök

Ha reggelente kényelmesen és gyorsan férhetünk hozzá a ruháinkhoz, már jól indul a nap, akár otthon, akár a munkahelyen. Évszakváltáskor pedig csak azt fogjuk észrevenni, hogy egy szempillantás alatt helyet cserélt a nyári ruha és a síoverall.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...