Saját KB bal
Saját KB jobb

Zöld megoldás a szarkalábak ellen

Karrier, család, barátok – nekünk, nőknek rengeteg szerepben kell helytállnunk. Igyekszünk hozni a maximumot, és közben sugárzóan szépnek tűnni, hogy megmutassuk a bennünk rejlő erőt és magabiztosságot. Aki megóvná a környezetét a kemikáliáktól, és fenntartható alternatívát keres a fiatalság megőrzéséhez, a lézeres technológiában megtalálja a megoldást.

Csak idő kérdése, mikor látjuk először petyhüdtnek a szemhéjunkat a tükörben és mikor tűnnek fel a szarkalábak. A Perfect Laser bőrfeszesítő kezelése egy gyors és hatékony módszer arra, hogy lelassítsuk az öregedés látható folyamatait. Ehhez azonban először meg kell értenünk, mi megy végbe a szervezetünkben.

Miért alakulnak ki a ráncok?

Bőrünk az évek során elveszíti a rugalmasságát és a feszességét, ami természetes folyamat. A kollagén termelése csökken, ennek következtében a bőr megereszkedik és megjelennek az első ráncok. 

Persze nem az idő az egyetlen ellenségünk. A külső tényezők, mint a napsugárzás, a szennyeződések, az életmódbeli szokások, nagyban hozzájárulnak a bőr állapotának romlásához. Gondoljunk csak a stresszre, a dohányzásra, a kevés alvásra és a nem megfelelő táplálkozásra. Ezek mind hatással vannak az egészségünkre.

Hagyományos módszerek

A szem környékének feszesítésére léteznek speciális krémek, szérumok és töltőanyagok. Ezek jól ismert megoldások, de sokszor csak átmeneti eredményeket hoznak. 

A krémek, szérumok hatása szerény, ráadásul mindennap kell őket használni, ami nem mindig fér bele az időbe. Az injekciók hatékonyabbak, de mesterséges hatást kelthetnek, és nem is tartósak. Ezért újra és újra meg kell ismételni a beavatkozást. 

A lézeres kezelés előnyei

A lézeres szemhéj- és szemkörnyéki bőrfeszesítés új szintre emeli a bőrápolást. Azonnali megújulást hoz, a hatása hosszú távon is látványos. 

A lézer a lehető legtermészetesebben hat. Serkenti a bőrben a kollagén termelését, így fokozza a tónusát, javítja a szerkezetét, vagyis belülről fiatalítja meg. A szemhéj újra feszessé válik, a ráncok elhalványodnak, a finom, szemkörnyéki ráncok csökkennek.

Nincs idegen anyag, nincs szúrás. Kíméletes és pontos módszer bármilyen típusú és tónusú bőr esetében, és nem tart tovább 20-30 percnél.

Tényleg csak a külsőnk a tét?

A lézeres technológia a szépségápolás új dimenziója, amely anélkül pörgeti vissza az idő kerekét, hogy drasztikus beavatkozásra lenne szükség. Valójában azonban ennél is többről van szó. 

Amikor bőrünk egészséges, az önbizalmunk is megerősödik, és ez az érzés kihat életünk minden területére. Jobban érezzük magunkat a mindennapokban, nyitottabbá válunk a társas helyzetekben és könnyebben vesszük az akadályokat. 

Külső megjelenésünk és elégedettségünk önmagunkkal kéz a kézben jár. Ez adja azt a harmóniát, ami ragyogóvá tesz minket és amit szeretnénk, ha mások is látnának rajtunk.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...