2 évtizednyi innováció a kutya táplálása terén: 20 éves a PLATINUM!

20 éve már, hogy teljesen egyedi, innovatív eljárással készült kutyaeledelek kerülhetnek az etetőtálakba, hogy a legalább 70% friss húsból készült ínycsiklandó finomságok biztosítják a kutya fajnak megfelelő táplálkozását, és hogy ezek együttesen világszerte számtalan gazdit örvendeztetnek meg egészséges és energikus kedvenceiket látva.

A PLATINUM más, és ez már 20 éve szemmel látható

Hogy a lehető legmagasabb színvonalú táplálékot nyújthassa a család négylábúinak, a PLATINUM a 2000-es évek elején egy különleges elkészítési módszerbe kezdett, ami az emberi táplálék szintjére emelte a kutyaeledeleit.

A kulcs az elkészítési mód mellett a kiváló minőségű összetevőkben rejlik, a megoldásokat pedig nem az állateledel gyártásban, hanem a konyhában keresték. Olyan technikákat használnak, amelyeket a sztárséfek gyakran alkalmaznak azért, hogy a húst a húslé felhasználásával ízletesebben és egészségesebben tudják elkészíteni. Az így létrejött elkészítési módszert nevezik FSG (Fleischsaftgarung) eljárásnak, ami a PLATINUM sajátja.

A tápszemek az extrudált tápokkal ellentétben húsosak és szaftosak, és bár első ránézésre találkozhatunk hasonló állagú termékekkel, járjunk nyitott szemmel, ugyanis azok csupán egy módosított extrudációs eljárás eredményei.

Az egykoron sokak által fenntartásokkal kezelt, egyedi eljárás sikerességét 2 évtized, és számtalan egészséges, kiválóan táplált kutya támasztja alá világszerte.

Az FSG eljárásnak köszönhetően a PLATINUM eledelek:

  • Legalább 70% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készülnek
  • Tápanyagokban különösen gazdagok
  • A kutya számára különösen ízletesek
  • A húslének köszönhetően jól rághatók és puhák
  • Rendkívül jól emészthetőek
  • Nem duzzadnak meg a gyomorban (nincs puffadt has)
  • Csökkentik a fogkőképződést és nem hízlalnak

Kutyaeledel minőségbiztosítással

Reklámoktól hangos világunkban nem könnyű megkülönböztetni egymástól a jót és a rosszat. Éppen ezért bízták meg a TÜV SÜD ELAB független németországi vizsgáló szervezetet, hogy rendszeresen ellenőrizzék a kutyaeledeleket, valamint tegyék is közzé a vizsgálat paramétereit, hogy azok bárki számára elérhetőek legyenek. A TÜV SÜD ELAB megvizsgálja és alátámasztja a friss hús arányát, a feltüntetett összetevőket és a káros anyagoktól való mentességet, hogy a kutyatartók biztosak lehessenek benne, valóban egészséges és teljes értékű falatok kerülnek nap mint nap az etetőtálakba. Hiszen a PLATINUM jól tudja: kedvenceinknek csakis a legjobb jár, és ők éppen erre törekednek.

Csatlakozzon a jubilieumi ünnepléshez a PLATINUM Facebook oldalán, és akár nyerje meg legutóbbi PLATINUM rendelését!

PLATINUM – Innováció és kiválóság a kutyák szolgálatában immár húsz éve – és még sok éven át!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...