Saját KB bal
Saját KB jobb

Ismerje meg Ön is a folyamatos adagolású légfrissítő rendszert!

Ha folyamatosan küzd a mosdóban eluralkodó kellemetlen szagokkal, akkor a folyamatos adagolású légfrissítő rendszert Önnek találták ki. Alkalmazásával a nap minden egyes percében frissesség fogadja a helyiségbe belépő ügyfeleit, munkatársait.

Éljen a lehetőséggel – használjon folyamatos adagolású légfrissítő rendszert!

A Flor webáruház Tork A3 illatosítóadagolója, azaz folyamatos adagolású légfrissítő rendszere nagyon egyszerű megoldást biztosít a kellemetlen szagok ellen. Ha Ön is kellemes körülményeket szeretne létrehozni üzletének mosdójában, éljen ezzel a lehetőséggel – a siker nem marad el.

A Tork A3 folyamatos adagolású légfrissítő rendszer egy olyan új termék, amit a Flornál elsőként szerezhet be a Tork légfrissítő megoldások közül. A korábbi adagolókhoz viszonyítva az az előnye, hogy folyamatosan friss illatot biztosít, azaz nem lesz egyenetlenség az adagolásban. Illatanyagai csúcstechnológiát képviselnek.

Mindenhol garantálhatóvá válik az optimális ügyfélélmény

Miért fontos a pozitív ügyfélélmény? Mert alapjaiban fogja meghatározni a vállalkozása sikerességét. A siker eléréséhez számos tényező optimális együttállása szükséges – köztük van a mosdók megfelelő működtetése is. A tisztaság, a rendezettség, a jó felszereltség, a jó illatok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy milyen benyomásokat szerez valaki a helyiségbe lépve.

Ha a hely visszataszító – koszos, kopott, hiányos, rossz szagokkal terhelt –, bizony mindenki visszaretten, és a későbbiekre is hatást gyakorló negatív véleményt alkot. Ezt egyetlen vállalkozás sem kockáztathatja meg. Főként, hogy ma már mosdóhigiéniai légfrissítő termékek széles palettája áll rendelkezésre.

Ön is könnyen megtalálja a megoldást

A kellemes élmény létrehozása nem ördöngösség: csak egy kis figyelmesség és a megfelelő termékek használata kell hozzá. A tisztaság, a rendezettség, a jó illat minden mosdóban elvárás: a legkisebbtől a legnagyobbig, a kongótól a legforgalmasabbig. Teljesen mindegy, hogy vidéken vagy városban található, vagy hogy étteremről, szállodáról vagy egy kozmetikáról van-e szó.

A Tork A3 folyamatos adagolású légfrissítő rendszerrel a probléma mindenhol hatékonyan megoldható. Ez az új légfrissítő állandóan és egyenletesen biztosít friss illatot. Alkalmazásának számos előnye van, csak néhány a sok közül:

  • Nagyon rövid idő alatt elnyomja a kellemetlen szagokat.
  • Folyamatos frissességet garantál.
  • Hatékonyabbá, eredményesebbé teszi a takarítási munkálatokat.
  • Akár kicsi, akár nagy mosdóhelyiségbe is felszerelhető.
  • Problémamentesen utántölthető.
  • Egyedi technológiája révén egyenlő szinten tartja az illatot.
  • Két utántöltés között akár 90 nap is eltelhet – ennyi időn át tudja semlegesíteni a szagokat.
  • Két szerethető illatban is kapható: tengeri fuvallat és mezei virágok, illetve elérhető a szagsemlegesítő is, ami enyhe citromfű illatot bocsát ki.

Kellemes illatokat szeretne a mosdójába? Akkor használja a Tork A3 folyamatos adagolású légfrissítő rendszert!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...