Saját KB bal
Saját KB jobb

Sarah Jessica Parker örökbe fogadta filmbéli macskáját

Az, hogy a Szex és New Yorknak vagy a folytatásaként nagy sikernek örvendő És egyszer csak… -nak mennyi valóságalapja van, arról csak találgathatnak a nézők. Nemrég azonban éppen a filmbéli események ismétlődtek meg a valóságban, amikor a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker örökbe fogadta a pici Shoe-t.

A történetben Che karaktere, egy befuccsolt vállalkozást követően visszatér eredeti munkájához, és egy állatorvosi rendelőben kezd dolgozni. A rendelőbe pedig ki más, mint Che kiszemeltje érkezik egy alom gazdátlan macskakölyökkel. Természetesen nem a felelős állattartás témája van a jelenet fókuszában, ugyanakkor remek, hogy egyéb társadalmi témák mellett ez is megjelenik. Az alomnyi cicának gazdi kell, és Carrie maga is örökbe fogad egy cuki apróságot. A picit Shoe-nak, azaz cipőnek, keresztelik, utalva erre Carrie régóta fennálló cipőrajongására.

Az, hogy a Carrie-t alakító színésznő, Sarah Jessica Parker viccesen kommentálta: „ha egy cipő passzol, akkor haza kell vinned”. Így történt ez Shoe esetében is, aki SJP-nek mondhatjuk, szerelem volt első látásra. A kis cica annyira belopta magát a szívébe, hogy a forgatás után felkereste a Connecticut Humane Society-t, és elindította az örökbefogadási folyamatot.

Sarah Jessica Parker Instagramon osztotta meg az örömhírt.

Shoe története tehát abszolút happy end. A kicsi Shoe ma már Lotus névre hallgat. A Broderick – Parker család másik két, 2022. májusában befogadott, cicája Rémy és Smilia biztosan örömmel fogadták a kis bársonytalpú barátjukat.

Sok örömet és boldog gazdis éveket kívánunk ez úton is 🙂


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://www.thewildest.com/cat-lifestyle/sarah-jessica-parker-adopts-AJLT-cat; Képek: SJP Instagram; Photo by hazan aköz ışık: https://www.pexels.com/photo/brown-long-coated-fur-cat-751050/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...