Saját KB bal
Saját KB jobb

A járóka-kérdés: igen vagy nem?

Szabad-e járókába tenni a gyermeket? – ez az a kérdés, mely megosztja a közvéleményt. Épp annyian kardoskodnak amellett, hogy igen, mint ahányan ellenzik a használatát. A járóka pedig igencsak praktikus bababútor, van is 3 ütős érvünk amellett, miért érdemes beszerezni!

  • érv: A baba biztonságban van a járókában

Az egyik legfontosabb érv a járókák mellett, hogy nagyon praktikusak, hiszen számos olyan helyzetben használhatók, amikor egyébként a baba nem lenne biztonságban. Ha egy olyan utazójárókát választunk, mint amilyen a Baby Lion járókái között is megtalálható, akkor igazán jól döntünk. Hiszen ennek a típusnak hálós az oldala, így bármikor ráláthatunk a csöppségre, tudhatjuk, mit csinál.

Mert igen sokszor előfordul az, hogy az anyuka egyedül van otthon a bébivel, de közben számos dolgot el kell intéznie, és nem tudja kezében tartani addig a gyerkőcöt. Van, hogy főzni kell, vagy a mosógépből kipakolni, netán gyorsan felsöprögetni: ilyenkor pedig nagyon hasznos tud lenni egy járóka.

Azok, akik kifogásolják a használatát, azzal érvelnek, hogy a gyerek nem mozoghat szabadon. Nos, erre az a válaszunk: biztosan nem egész nap lesz a gyerek a járókában, csak arra a kis időre teszik be, amíg az anya elvégzi a dolgát. Addig pedig sokkal nagyobb biztonságban van a gyerek odabent.

  • érv: Az utazójáróka bárhol felállítható

A Baby Lion webáruházban kapható utazójárókák igencsak kedveltek, sokszor még azok az emberek is vásárolnak egyet, akik egyébként nem tervezték, hogy gyermekük számára járókát vegyenek.

Az ok pedig egyszerű: ezek a bútorok könnyen kezelhetőek, ha nincs szükség rájuk, akkor el lehet őket tenni egy táskába, így egyáltalán nem foglalnak helyet. Egy kisebb lakásban is bátran használhatók tehát!

A másik, ami miatt annyian szeretik: ezt a bútort ki lehet tenni az erkélyre, teraszra, és a baba szépen eljátszik benne. Egyébként is számos praktikus és biztonságos kiegészítővel árulják a Lionelo járókákat, de ami különösen megnyerő, hogy az ülőfelületet bájos minták díszítik. A baba ezt nézegetve is vidáman tölti az időt, s közben friss levegőn van.

Az utazójárókák természetesen utazáshoz lettek elsősorban tervezve, így egy vidéki kirándulás vagy egy nagyszülőknél töltött hétvége sem okozhat többé gondot: a kicsi alvása is megoldható a járókában. Kiságyat külön tehát nem kell vennünk, ez egy nagyon költséghatékony megoldás.

  • érv: Kiváló minőségű modern járókák kaphatók ma már

A harmadik érvünk is azt bizonyítja, hogy egy utazójáróka jó választás. Ezek ugyanis jól szellőznek, de a hálós anyag azt is lehetővé teszi, hogy a babára lássunk. De emellett a biztonságot is garantálja: nem szorul be semmilyen rács közé a baba feje, lába.

A Lionelo utazójárókák további védelmi funkciókkal is fel vannak szerelve:

  • LockGuard összezáródás elleni védelem
  • megerősített talaj
  • kopás- és szennyálló szövet a matracon
  • megerősített párnázat a széleken

A járókák igazi hasznát hamar belátja az, aki megtapasztalja, mennyire sokoldalúan ki lehet használni egy jó minőségű, biztonságos, dizájnos utazójárókát.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...