Saját KB bal
Saját KB jobb

Amerikai stílusú esküvőt szeretne? Mutatjuk milyen bútort érdemes választania!

Bármilyen rendezvényről is van szó, a speciális bútorok jelentik a helyszín lelkét, hiszen a vendégek kényelme elsődleges szempont. Különösen egy esküvő esetében, amikor a választott dekorelemek harmonikus egészt alkotnak, elengedhetetlen tehát, hogy a székek is illeszkedjenek.

Elegáns és strapabíró 

Egyre népszerűbb a Dublino kínálatában megtalálható chiavari szék, amelyet előszeretettel választanak esküvői helyszínekre, eljegyzési partikhoz. Nem csupán a megjelenése teszi vonzóvá, hanem a kialakítása is mellette szól, mivel tökéletesen alkalmas nagyobb létszámú rendezvények bútoraként. Magas törésállóság és masszív kivitelezés jellemzi.

Az egyes modellek rakásolhatók vagy összecsukhatók, ennek köszönhetően molnárkocsival egyszerűen szállíthatók, mozgathatók. A tépőzáras ülőpárna még komfortosabbá varázsolja. Választható fém ülőkével és kárpitozott ülőfelülettel az igényekhez mérten. Rendelhető mellé mosható párna is. 

Miért érdemes chiavari szék mellett dönteni? Személyre szabhatók az egyéni preferenciák alapján, vagyis kiválasztható a váz alapanyaga, színe, illetve a párna típusa az ülőkerészhez. Természetesen, ha sürgősen kellene rendezvényszék, akkor a webáruházban elérhető, készleten lévő modellek remek megoldást kínálnak.

Milyen típusok érhetők el chiavari székekből?

Nem is meglepő, hogy a legkelendőbb bútorok között tartják számon, ehhez hozzájárul az is, hogy igen sokféle változata létezik. Például fából készült vázzal rendelkező, kárpitos ülőkével ellátott típus, amely ideális bármilyen stílusú esküvőre. Összecsukható kivitelezése magáért beszél, hiszen alapvető szempont, hogy könnyen áthelyezhető legyen és helytakarékosan tárolhassuk, ha nincs rá szükség. 

Szintén népszerűek a műanyag vázas amerikai stílusú székek, amelyek törhetetlen, masszív kialakítással és tépőzáras, kopásálló párnával rendelkeznek – ez levehető, tetszés szerint.

A más-más színű és váztípusú modellek lehetőséget teremtenek, hogy a helyiség dizájnjához, stílusához illeszkedő bútorokat választhassuk ki. A tökéletes összhang a chiavari székekkel egyszerűen megteremthető. 

Az esküvők elengedhetetlen kellékei 

A különleges események mindannyiunk életében mély nyomot hagynak, de ahhoz, hogy emlékezetes és mindenben tökéletes lehessen a vágyott nap, megfelelő bútorok kiválasztása szükséges. 

A rendezvényszékeknek komfortosnak, strapabírónak, elegánsnak kell lennie, hiszen nem egyedül a vendégek kényelmét szolgálják, hanem hozzátesznek a belső tér hangulatához, összképéhez is. 

Azon túl, hogy színben és stílusban is illeszkednie kell, fontos figyelembe venni azt, hogy tartós, időtálló alapanyagból készült típusra essen a választásunk. A magas fokú kopásállóság és a törhetetlenség alapvető, hiszen a több órán keresztüli igénybevételt is jól kell tolerálnia ezen bútoroknak.

 

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...