Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyajó használt mobilok a Rejoy.hu-n!

Ahogy kutyust, úgy használt, felújított mobilt is csak megbízható forrásból érdemes beszerezni! Biztosak vagyunk abban, hogy mindent tudsz már a megfelelő kutyatartásról és a biztonságos forrás feltérképezéséről, ezért erre most nem is fogjuk fecsérelni a szót, viszont annál több hasznos ismeretet fogunk megosztani a felújított mobilok kapcsán. 

Juss új mobilhoz egyszerűen és biztonságosan

A Rejoy.hu 2019-ben azzal a céllal jött létre, hogy egyszerűvé, átláthatóvá és biztonságossá tegye a használt mobilok piacát mind az eladóknak, mind a vevőknek. Ha az oldalon keresztül szeretnéd eladni a megunt telefonod, búcsút mondhatsz az eladással járó összes vesződségnek, a készülék befotózásának, az érdeklődőkkel való foglalkozásnak, de még a találkozóknak is. 

Egy gyors értékbecslés után már érkezik is hozzád a futár és onnantól nincs más dolgod, mint várni a mobilod csippanását, ami jelzi, hogy megérkezett a telefonodért kapott összeg. 

Vásárlóként pedig részletes leírás és HD-minőségű fotók könnyítik meg a dolgod, a kiválasztott készüléket pedig egyszerűen a virtuális kosaradba helyezheted. Fizetés után pedig bátran hátradőlhetsz, hiszen 1-2 napon belül meg is érkezik hozzád új készüléked. 

iphone-13

Használt mobil garanciával? Bizony! 

Gyakori ellenérv a használt mobilokkal kapcsolatban a garancia hiánya. Nem véletlen, hiszen például az Apple telefonok esetében a garancia nélküli javíttatás akár kisebb vagyonba is kerülhet a kimagasló minőségű alkatrészek miatt. 

A Rejoy.hu-nál szerencsére erre is gondoltak, hiszen minden, az oldalon keresztül megvásárolt telefon esetében 12 hónap javítási garanciát vállalnak arra az esetre, ha meghibásodna a készülék.

És ez még mindig nem minden! Vásárlás után egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia is megillet, ha esetleg mégsem az lenne a kézhez kapott csomagban, amire számítottál.

Megbízhatóság

Ha még a javítási és pénzvisszafizetési garancia sem lenne elég, van még egy érvünk, hogy miért éri meg használt telefon mellett dönteni a következő telefon vásárlásnál. A verhetetlen ár egy dolog. Tudtad, hogy Apple iPhone 13 most kedvezményesen, már akár 230 ezer forintért is a tiéd lehet? 

De az ár nem minden! A Rejoy.hu alapítói is tudják, hogy az ár és a garancia csak félsiker, ezért a megbízhatóságot minden telefon alapos átvizsgálásával igyekeznek erősíteni. Ez azt jelenti, hogy a Rejoy.hu-hoz beérkezett telefonok egy többlépcsős, rendkívül alapos átvizsgáláson mennek keresztül, mielőtt eladósorba kerülnek.

A külső és belső ellenőrzés során átvizsgálják a hardvert és a szoftvert, a kamerákat, a kijelzőt, a hangszórókat és a mikrofonokat, valamint az akkumulátort is. Az alapos teszteknek köszönhetően az oldalra felkerült telefonok az új készülékekhez képest 85-90%-os állapotban várják új tulajdonosukat. 

A használt telefonok előnyeit még hosszú bekezdéseken keresztül tudnánk folytatni, de akkor ki vinné le a kutyákat sétálni…?

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...