Saját KB bal
Saját KB jobb

Te is küzdesz otthonod tisztaságáért?

Aki háztartást vezet, az pontosan tudja, mennyi gyötrelemmel jár a lakás vagy a ház tisztántartása. És akkor még csak az általános tisztaságról beszélünk.

Az őszi-téli időszak kiváltképp megterhelő takarítás tekintetében, hiszen egyrészt nagyon sokat a négy fal között tartózkodunk, sokféle betegséget hazacipelünk óvodából, iskolából és munkahelyről, valamint a fűtési rendszerek a levegővel és porszemekkel együtt még a kórokozókat és penész spórákat is keringethetik. Készen állsz felvenni velük a harcot?

Fertőtleníts vegyszermentesen az elérhetetlen zugokban is!

Ha az OZONEGENERATOR.HU otthon is használható ózongenerátorát veted be, akkor nagy lépést tettél azért, hogy otthonodat vegyszerek nélkül tartsd higiénikusan, kiegészítve a szokásos takarítási eljárást.

Sajnos a legtöbb vegyszert elkerülhetetlenül belélegezzük, ami semmiképpen sem tehet jót a tüdőnknek. Az ózont rendszeresen alkalmazva, amikor nem tartózkodunk a helyiségben, majd egy alapos szellőztetés megejtve a kezelések után nem marad ott más, mint higiénikus otthon, felvéve a harcot a kellemetlen szagok, kórokozók és penészesedéssel sőt még az ágyi poloskákkal szemben is.

Mert bármilyen hihetetlen, az ózon segítségével ezekkel a kellemetlenségekkel könnyedén megközdhetsz úgy, hogy közben neked kvázi a kisujjadat sem kell megmozdítanod. Az ózon ugyanis ötvenszer hatékonyabb és háromezerszer gyorsabb a klórnál, így igazán alapos fertőtlenítést remélhetsz, ha ezt a módszert kezded el alkalmazni.

Ráadásul az ózon előnye, hogy mindenhova be tud férkőzni, mindent át tud járni, így olyan helyeken is higiénikus felületeket varázsolhat, ahova te magad esélytelen lennél elérni.

Törekedj a maximális higiéniára!

Talán mondani sem kell, hogy nem minden szennyeződés látható szabad szemmel. Természetesen nap mint nap tenni kell azért, hogy a látható koszfoltok és szennyeződések eltűnjenek, erre való a seprű, a proszívó, a törlőkendő, a felmosófej, de akad még azon túl is rengeteg teendő minden otthonban.

Távolíts el kellemetlen szagokat, kórokozókat, élősködőket és penészt, és ha így teszel, már egy minden fronton tiszta otthonba térhetsz haza egy komplex eljárást követően!

Ha te magad is szeretsz tökéletes higiéniában élni, akkor semmiképpen se hagyd ki az ózongenerátor nagyszerű segítségét.

Természetesen a gép használati ideje függ a helyiség nagyságától, valamint attól is, hogy mire szeretnéd használni, kórokozók esetén az általános higiénia a cél vagy esetleg az ágyi poloskákat szeretnéd elegánsan legyőzni.

Ne add alább!

Még ha olykor sziszifuszi munkának is tűnik a tökéletesen tiszta otthonért való küzdelem, azért ne add fel! Keress olyan technológiákat, amelyek a kezed alá dolgoznak, mint ahogy az ózongenerátor is teszi, és máris megoldódik egy sor olyan probléma, ami eddig napi szinten borsot tört az orrod alá.

Nincs többé akrobatikus, kötéltáncosokat megszégyenítő mozdulatsor, hiszen míg te egy másik helyiségben pihensz, főzöl, olvasol, a családdal kirándultok vagy épp elmész bevásárolni, addig a gép dolgozik helyetted és higiénikusabbá változtatja az otthonod!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...