Saját KB bal
Saját KB jobb

Melyek a legnépszerűbb spirituális könyvek?

Napjainkban egyre többen fordulnak az ezotéria, a spiritualitás felé. Sokan érzik úgy, hogy az élet több annál, mint amit tapasztalunk belőle. 

A spirituális könyvek éppen ezért nagyon népszerűek mostanság, az olvasók nagy része folyamatosan érdeklődik az újdonságok iránt e téren. Szerencsére ma már sok ezoterikus írás hangoskönyv formájában is elérhető.

Ezotéria, spiritualitás, vallás

A mai kor embere teljesen más problémákkal küzd, mint akár a 100 évvel ezelőtt élők. Egy azonban közös bennük: szükségük van hitre, hogy megbirkózzanak a gondjaikkal. Ezért olyan népszerűek manapság a vallással, ezotériával foglalkozó írások: szinte minden héten jelenik meg új könyv a témában. 

A folyamatosan emelkedő könyvárak mellett azonban nem biztos, hogy minden érdeklődő be tudja szerezni valamennyit, de szerencsére a VOIZ hangoskönyv-applikáció segítségükre lehet. Itt a havi előfizetés csupán egy könyv árába kerül, cserébe viszont közel 1000 hangoskönyv kerül a birtokunkba.

A szolgáltatás az indulásakor főleg spirituális és üzleti témájú könyveket tartalmazott, de azóta már bővítették kínálatukat, vannak például iskolai kötelező olvasmányok, mesék és ismeretterjesztők is a kínálatban. 

Az ezoterikus irodalom kedvelői sem panaszkodhatnak: több, mint 100 hangoskönyv került fel a VOIZ oldalára az elmúlt években. Lássuk, melyek a legnépszerűbbek!

Joe Dispenza könyvei

A spirituális beállítottságú emberek bizonyára hallottak már Dr. Joe Dispenzáról: ő napjaink egyik legnépszerűbb írója, aki orvos és tudós is egyben. Tudományosan mutatja be műveiben a spiritualitás mibenlétét, így hatására a kétkedők is egyre inkább hisznek a természetfeletti dolgok létezésében.

Egyik legolvasottabb műve a “Válj természetfelettivé!” címet viseli, melynek az alcíme is sokatmondó: “Hétköznapi emberek nem hétköznapi csodái.” Témája: gyakorlati útmutatót ad arra nézve, hogyan valósíthatjuk meg álmainkat oly módon, hogy testünk is elhiggye, mindez lehetséges. 

Az ezotéria híveinek kötelező olvasmány, de akit elrettent a több száz oldal, hallgassa meg hangoskönyvben! A VOIZ alkalmazásban ez is elérhető, az újdonságok között lehet megtalálni. Magyar Bálint tolmácsolásában került fel a könyvtárba a mű, ahogy a szerző többi írása is, “A placebo te magad légy!” és az “Engedd el önmagad!”

15 órába telik meghallgatni a hangoskönyvet normál sebességre állítva, de persze nem kell egyszerre letudni az egészet! Napközben akár egy-egy fejezetet is bekapcsolhatunk, ha pedig este az ágyban szeretnénk kicsit belehallgatni, rendelkezésünkre áll az elalvásidőzítő is.

További híres ezoterikus könyvek

A VOIZ-ról további ismert ezoterikus könyvek is letölthetők hangoskönyv formájában. Nagyon keresett például Szepes Mária “A Vörös Oroszlán” című regénye, mely jelenleg csak itt érhető el Kerekes Andrea gyönyörű tolmácsolásában.

Ugyanilyen nagy sikerű regény Elisabeth Haich “Beavatás – Óegyiptomi misztériumok” című műve is, mely a spirituális irodalom gyöngyszeme.

Érdemes előfizetni tehát az alkalmazásra, mert rengeteg manapság népszerű könyv lehet a miénk csupán egy kattintással.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...