Saját KB bal
Saját KB jobb

Dobd ki a borotvát, és jelenj meg nyáron is magabiztosan!

Már Te is alig várod a nyarat? Mindjárt itt a bikiniszezon, ne érjen felkészületlenül! Nemcsak arra gondolok, hogy megvetted-e már az új bikinit, vagy milyen gyakran jársz az edzőterembe. Talán a súlyfeleslegnél is rosszabb a szőr, ami nem elég, hogy nő, de vissza is nő!

Borzalmasan macerás állandóan megszabadulni tőle, és ha éppen nincs kedved vagy időd a szőrtelenítéshez, biztosan úgy adódik, hogy épp akkor kellene szoknyában megjelenned. Egész biztos Te is gondoltál már rá, hogy milyen jó lenne megszabadulni a felesleges szőrszálaktól véglegesen. 

Hogyan szőrtelenítettél eddig?

A lézeres kezelésekkel kapcsolatban sok kérdés merül fel, amikor a szőrtelenítés a téma. Jellemzően azoknak vannak kételyeik, akik még nem tettek próbát az Aesthetica Orvosi Központ végleges lézeres szőrtelenítésével. Miért jobb ez a szőrtelenítési mód, mint a hagyományos módszerek vagy az IPL? 

  1. A legegyszerűbb a borotva. Csak pár perc, és már kész is vagy. Persze közben megvágod magad legalább háromszor a hajlatokban, és a siker sem teljes. Vannak kapaszkodó szőrök, amiket csak csipesszel lehet kihúzni. A hatása pedig a legkevésbé sem tartós, másnap már bújnak is elő a kis sötét szálak. 
  2. A gyanta vagy az epilálás már tartósabb szőrtelenítési mód, hiszen akár 3-6 hét is eltelik, mire a borosta nőni kezd. De irritálja a bőrt, és nem igazán komfortos az érzés, amikor a növekvő apró szőrök miatt a nyári forróságban nem tudsz lenge ruhát felvenni. 
  3. Az IPL villanófényes technológiával biztosítja bőrünk simaságát. Hatása ugyan hónapokig tart, de a kezelést meg kell ismételni 4-6 hetente. Ezért inkább csak tartósnak nevezhető. 

Mit tud, és miért jobb a TitanLight végleges lézeres szőrelenítés?

A TitanLight Protokoll Magyarországon egyedülállóan csak az Aesthetica Orvosi Központban vehető igénybe.

Két Lumenis és egy ALMA Soprano Titanium lézer segítségével személyre szabott kezelés során szabadulhatsz meg a nemkívánatos szőrszálaktól, alkalmanként mindössze 15-60 perc alatt. A három csúcskategóriás lézer közül a Lumenis LightSheer Duet diódalézer elpusztítja a szőrtüszőket, miközben vákuummal gondoskodik a fájdalom minimálisra csökkentéséről.

Ezt követi a Lumenis LightSheer XC, ami a szőrnövekedést blokkolja. Végül az ALMA Soprano Titanium semmisíti meg a különböző szövetmélységekben lévő szőrtüszőket.

A végleges eredményhez csak 8 kezelés szükséges, és elfelejtheted a szőrbenövést és a szőrtüszőgyulladást. A kezelés biztonságos és a látványos eredményét már az első három kezelést követően élvezheted.

Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, elfelejtheted a szőrtelenítést!

A lézersugarak néhány kezelés után végleg eltüntetik a szőrszálakat, de a kezelés hatékonyságáért Neked is tenned kell! 

Fürdésnél 24-48 óráig részesítsd előnyben a langyos vizet! Kerüld a napozást, szoláriumot, szaunát. A kezelések között csak borotvával szőrteleníts! Ha ezeket a javaslatokat betartod, rövidesen élvezheted a selymesen puha, szőrtelen bőr kényelmét!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...