Saját KB bal
Saját KB jobb

Milyen típusú folyékonyszappan-adagolók léteznek?

Napjainkban már széles körben elterjedtek a folyékonyszappan-adagolók. Betudható ez részben az elmúlt másfél év pandémia helyzetének is, de ettől függetlenül is egy automata szappanadagolóval ellátott mosdó sokkal igényesebb és esztétikusabb.

Szerencsére a közösségi helyek ismét megteltek, járhatunk megint koncertekre, színházba. A művelődési házak, vendéglátóipari egységek számára nélkülözhetetlen, hogy megfelelő higiéniát biztosítsanak a közös mosdóhelyiségekben a vendégek, résztvevők számára.

A szappanadagolók előnyei

A legnagyobb előnye egy folyékonyszappan-adagolónak a higiénia maximális fokú biztosítása. A szenzoros változatok természetesen a legjobbak, de a karos vagy nyomógombos típusokkal is minimalizálható a kórokozók átjutása. A második legfontosabb szempont, hogy egy folyékonyszappan-adagolóval teljes mértékben kiiktatható a pazarlás. Mindenki csak annyit használ, amennyire szüksége van.

Ezek tartálya nagyobb, mint a sima bolti készítményeké, az adagolás gazdaságos, így tulajdonosuk előre tud kalkulálni a tartály cseréjének időpontjával.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. automata kézfertőtlenítő adagolói szintén hasonlóak a folyékonyszappan-adagolókhoz, annyi különbséggel, hogy a kézfertőtlenítő más típusú anyag. De létezik olyan szappanadagoló, amelybe lehet tenni kézfertőtlenítőt is! Nézz körül bátran az Alpha-Dent-Higiénia oldalain, és ha nem találod a keresett terméket, kérdezd a cég munkatársait!

Mi a különbség az egyes szappanadagolók között?

Alapvetően három típus létezik, a folyékony, a spray szappan és a habszappan. A különbség az adagolófejek típusában keresendő, így lesz eltérő az adagolás módja is. A folyékony szappanokat egy egyszerű adagoló simán a kezünkre juttatja ugyanolyan formában, mint ahogy az a tartályban is található.

A spray szappanokat egy porlasztós pumpás fej teríti szét a kezünkön permetszerűen. Ez azért előnyösebb a folyékony szappanhoz képest, mert egyenletesebb, hígabb állagot kapunk, és takarékosabb is.

A habszappanok a legtakarékosabbak, mivel a bennük lévő pumpa levegőt kever az elegyhez, és így képződik a habos szappan, amely a leginkább segíti a teljes kézfej megtisztítását. Nem mindegy, hogy milyen tartályt választunk, mert csak az adott típushoz tartozó szappan mehet az adott adagolóba. A legjobb ezeket a típusokat külön-külön kipróbálni. Mindenkinek más az ízlése, így értelemszerűen van, akinek a folyékony szappan kellemesebb, másnak a habos változat.

Hogyan történik az utántöltés?

A patronos rendszer előnye mindenképpen a kényelem, gyorsaság, tisztaság, ezért ez drágább is. A régi patront csak kivesszük és az újat visszatesszük. A kannás utántöltésnél kiömölhet a folyadék.

Érdemes szenzoros adagolót választani, nemcsak vírusos időszak idején. Ezekhez elemet is kell venni és típustól függően cserélni. De léteznek már akkumulátorral ellátott változatok is. Részletekért érdeklődj az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...