Saját KB bal
Saját KB jobb

Luxus minden helyzetben? Miért ne?

Coco Chanel és a divat egyéb nagy ikonjainak munkássága óta tudjuk, hogy a megfelelően kiválasztott ékszer öltöztet, és jóllehet, a gyémánt a nő legjobb barátja, az arany, ezüst és nemesacél ékszerekkel sem tudunk nagyon mellélőni, sőt!

Fontos, hogy megbízható forrásból vásárolj, hiszen önmagad nem igazán tudod ellenőrizni egy-egy ékszer eredetiségét. Hogy biztosra menj, hagyatkozz olyan professzionális eladókra, mint például az Ékszerkirály.

Ékszerek tetőtől talpig!

Mindenkinek megvannak a kedvenc ékszerei, amiket szeret viselni. Neked mi az? Fülbevaló? Karkötő? Karperec? Nyaklánc? Bokalánc? 

Az igazi nő nem elégszik meg egy ékszerrel, nem elégszik meg olcsó utánzatokkal. Egy igazi nő tudja, hogy minden ékszernek megvan a maga alkalma, és azt is, hogy az arany és ezüst ékszereknél semmi sem öltöztet szebben és elegánsabban.

Mikor mit viseljek?

A stílusos, nagybetűs Nő, mint amilyen Te is vagy, bizony tudja, hogy a kevesebb néha több. Tanácsadók azt mondják, ha az utolsó ékszer, amit magadra teszel, elbizonytalanít, akkor inkább vedd le.

Biztosan neked is van olyan ékszered, amit szinte minden nap viselsz, mert emléket idéz, mert erőt ad, mert magabiztossá tesz.

Ezekhez az állandó ékszerekhez egy arany, ezüst vagy rozé nemesacélból készült ékszer tökéletesen passzolhat.

A hétköznapokon egy fülbevaló és nyaklánc kombó minden egyszerű szettet feldob, de egy sima egyszínű pólót is csodásan meg tud koronázni egy nyaklánc-karperec páros.

Ha ügyesen válogatod össze az ékszerarzenálod, a variációk a végtelenségig fokozhatók. Ugyanakkor vannak olyan különleges esetek, mint például az ünnepi alkalmak, amikor érdemes egész szettekben gondolkozni, hogy semmiképp se vétsünk stílusbeli hibát. Az Ékszerkirály varázslatos ékszerei között akár szetteket is válogathatsz!

Sportolj, mint egy királynő!

Ha úgy gondolod, hogy csak tárgyaláson, színházban, randin vagy estélyen lehetsz stílusos, akkor bizony tévedsz! 

Ma már sportoláshoz is találsz olyan sportos, ugyanakkor kifejezetten nőies darabokat, amik nem csak, hogy meseszépek, de még extra funkcióval is rendelkeznek.

Az okosóra segítségével sportolás közben is nyomon tudod követni az értesítéseket, kezelni a zenelejátszót, sőt előre beállított SMS szövegekkel tudsz válaszolni üzenetekre, hívásokra is.

Ha kizárnád a külvilágot, de szeretnéd nyomon követni a sportolási időt, a LED-es női kvarcóra pehelykönnyű szilikonpánttal vagy a pulzusmérő óra a te utad!

Elég csábítóan hangzik, ugye? Látod már magad, amint felveszed a leggingsed és a pólód, magadra rántod a kényelmes futócipőt, felcsatolod az elegáns fekete okosórád, és futsz pár laza kört, hogy utána feltöltődve állj neki a teendőidnek? No, ne is késlekedj tovább, királynőhöz méltó sportolásra fel!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...