Saját KB bal
Saját KB jobb

Alpesi kikapcsolódás a Hotel OTP Birkenhof ****-ban

Egy utazás tervezésénél gyakran merül fel kérdésként, hogy a résztvevők számának függvényében milyen típusú szállás, azon belül is, milyen típusú szoba vagy apartman lenne a legideálisabb ahhoz, hogy mindenki tudjon pihenni és kikapcsolódni.

A Hotel OTP Birkenhof **** számtalan különféle szobatípust kínál a hozzájuk érkező kedves vendégeknek, melyek között mindenki megtalálja a legideálisabb megoldást ahhoz, hogy az itt töltött napok felejthetetlen élménnyé váljanak az üdülés végére.

Akár kettesben érkezik a párjával, akár több gyermekkel együtt, biztos lehet benne, hogy az alpesi táj, a karintiai vendégszeretet és a páratlan konyha örök emlékeket hagy majd Önben.

Családi megoldások

A kisgyermekekkel érkező családok gondtalan pihenéséhez a Hotel OTP Birkenhof **** minden babaápolási felszerelést biztosít, mely a gyermek napi ellátásához szükséges. Önnek nincs más dolga, mint bepakolni a ruhákat, minden másról a Hotel OTP Birkenhof **** gondoskodik.

Családi kis és nagy apartmanjaikban akár 5 tagú családok is kényelmesen elférnek. Míg előbbi 42 nm alapterületű, addig a nagyobb apartman gyakorlatilag a közös előtéren keresztül egymásba nyíló 2 szobát jelenti.

A nagy méretű apartman olyanoknak lehet ideális megoldás, akik nagyobb légtérre vágynak és együtt, de mégis külön szeretnének pihenni. Az apartmanhoz tartozó két fürdőszoba a legideálisabb megoldás, ha többen vagyunk. A keleti fekvésű erkélyről páratlan kilátás nyílik a Sonnwiesenbahn sípályára és a környező hegyekre.

Komfort szobák, hogy együtt lehessünk

“Kolmnock” és “Sonnwiesen” nevekre keresztelt úgynevezett komfort szobáik olyan családok elhelyezésére ideális, ahol a gyermek a szülőkkel alszik egy szobában. Ilyenkor a gyermekek elhelyezése pótágyon történik. 

A szobák alapfelszereltségéhez allergiamentes ágynemű, fürdőkád és/vagy zuhanyzó tartozik. Széfet és hűtőt minden szobában biztosítanak, internet az egész épületben elérhető. 

Kicsiben is nagyszerűen

A Hotel OTP Birkenhof **** azokra is gondolt, akik kedvezőbb árfekvésű szállást keresnek. 

A Classic szobák – akárcsak a nagyobb apartmanok – berendezését és belső hangulatát ugyanaz a hamisítatlan osztrák hangulat jellemzi. A belső tereket uraló földszínek kellemes atmoszférát biztosítanak a nap bármely szakában. A szobai erkélyekről páratlan kilátás nyílik a hegycsúcsokra. 

A Hotel OTP Birkenhof ****-ot hivatalosan 2005-ben nyilvánították nemdohányzó szállodává. Dohányozni kizárólag a kellemes borokat és zamatos szivarokat kínáló digestiv szobában és az erkélyeken lehet.

Valamennyi szoba uralkodó színe a föld és az ősz színei, melyek nyugtatóan hatnak a pihenést keresőknek. A szobák falait számtalan hangulatos karintiai kép díszíti.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...