Saját KB bal
Saját KB jobb

Szoptatós párna, hogy könnyű legyen a szoptatás

Végtelen hosszúnak tűnik a lista, mely a babavárás időszakától, szinte attól a pillanattól kezdve, hogy megtudjuk, kisbaba érkezik a családba, megfogalmazásra kerül, és folyamatosan csak bővül.

Az egyik fontos és az anya számára már-már nélkülözhetetlen tétele a szoptatós párna. 

Szoptatós párna a könnyű és csodálatos időszakért

Az anyaság egy csodálatos dolog, az élet igazi ajándéka. A várandósság alatti izgalom, türelmetlen várakozás mellett nagy gondot kell fordítani a megfelelő és biztonságos babakellékek beszerzésére. Nem feledkezhetünk meg azonban a várandós, majd újdonsült anyuka kényelméről sem.

Sokan a terhesség alatt, főleg az utolsó időszakban nehezen találják a helyüket, leginkább sehogy sem jó. A félelmek, az aggódás, hogy mindent jól fog-e csinálni a baba körül, hogy lesz-e anyateje, és egyáltalán milyen lesz a szoptatás vagy az első napok az új jövevénnyel, természetes ilyenkor. Ami tőlünk telhető, azt biztosan megtesszük, és ehhez az első emlékezetes, csodálatos időszakért egy szoptatós párna is sokat tehet.

Miért olyan népszerű a szoptatós párna?

Számtalan szoptatós kismama életét könnyítette már meg a praktikus szoptatós párna, és könnyíti meg egyre többeknek ezt a bensőséges, meghitt kapcsolatot anya és gyermeke között. Az első olyan közös élmény, amelyben figyelnünk kell egymásra és tanulnunk kell egymásról.

A szoptatás maga sem egyszerű feladat néha, hát még ösztönösen ráérezni közben a megfelelő testtartásra, helyzetre. Meg kell találni a kényelmes ülő vagy fekvő pozíciót, tartani kell hosszabb ideig a babát, melyben könnyen elzsibbad a kar, megfájdul a derék, és mint tudjuk, sok baba ráérős, nem kímélve anya idegrendszerét. Szép kihívás, örök élmény! 

A szoptatós párna tökéletes segítség, igazi társ a szoptatás idején egy kismamának. Könnyebb mellette megtalálni a baba és a mama számára egyaránt megfelelő és kényelmes testhelyzetet, amelyben a szoptatás zökkenőmentesen megvalósulhat. 

Amennyiben nehezen megy a táplálás, érdemes kipróbálni a szoptatós párnát, mert sok esetben nincs nagyobb gond, csak a mindkét fél számára kellemes póz még nem ismert, ezen pedig könnyen tud segíteni.

Élj kényelemben a szoptatós párnával!

A kismamák többsége a szoptatós párnát a sokoldalúsága miatt is szereti. Már a várandósság ideje alatt használatba vehetik, és a növekvő pocak miatti kényelmetlenségeket ezzel csökkenthetik. Használható deréktámaszként, vagy ha a baba nagyobb lesz, abbahagyjuk a szoptatást, jó szolgálatot tehet ülőalkalmatosságként vagy éppenséggel lábtartóként. 

Fontos, hogy a kismamák kényelemben érezhetik magukat más típusú párnák mellett is. A szoptatós karpárna az ülő helyzetet preferálók kedvencévé válhat, illetve akik folyamatosan mozgásban vannak, könnyen magukkal vihetik bárhova. A kismamapárna nagyobb méretű, és a pihenésben, alvásban nagy segítség mind a terhesség alatt, mind a későbbiekben.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...