Saját KB bal
Saját KB jobb

Hogyan alkalmazd helyesen a fogyókúrás teát?

Az egészséges önbizalom ugyan jó dolog, mégis sokan elégedetlenek a testükkel, hiszen szeretnének karcsúbbak, formásabbak lenni. Ehhez ma már töménytelen mennyiségű fogyókúrás módszert áll rendelkezésre, melyek közül némelyik valóban működik, másoknak pedig semmi hasznuk sincs. 

A különféle fogyókúrás teák is igen szélsőséges véleményeket váltanak ki az emberekből: valaki szerint hatásos, valaki pedig átverésnek tartja. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű – a tea ugyanis valóban segíthet, de önmagában igen kevés a sikerhez. Nézzük meg, miért.

Így NE használd a fogyókúrás teát

A tükörbe nézve nem tetszik, amit látsz, jó pár kilótól szeretnél megszabadulni. De mégis mit kéne tenni ehhez? Mondjuk eljárni naponta futni? Ááá, dehogy, erre időd sincs, és semmi kedved túlerőltetni magad. Sport kizárva. 

Akkor egy jó kis diéta? Hmmm, megfontolandó…. El is kezdesz böngészni az interneten, és találsz jó néhány fogyókúrás étrendet. A lelkesedésed azonban rögtön alábbhagy, amint észreveszed, hogy mennyi “tiltólistás” étel van benne. Még hogy nincs több csokis fánk meg hamburger? Ez nevetséges!

Valami másra van szükséged, olyasvalamire, amitől koplalás meg mozgás nélkül is fogyhatsz. Hopp, mi ez? Zsírégető tea? Ez szuper ötletnek tűnik! Hiszen azt ígéri, hogy pár hét alatt leolvadnak a kilók. Remek, ez kell neked! Be is vásárolsz a látványos eredményekkel kecsegtető teákból, és szorgalmasan inni kezded, nap mint nap. Egy bögre a reggeli péksütemény mellé, egy a kiadós ebéd után, és egy este, a kanapén ülve, kísérőnek a pizzához. 

A hetek telnek, te pedig minden nap izgatottan vizsgálgatod magad a tükörben, és a mérlegre is ráállsz… mégsem látszik semmi változás. Lehet, hogy ez a tea egy hatalmas átverés?

Amikor valóban segít a zsírégető tea

Akad rajtad némi súlyfelesleg, amitől szeretnél megszabadulni. Mi erre a legjobb módszer? Nem más, mint az életmódváltás! Legelőször is ideje kiiktatni az étrendedből az összes olyan egészségtelen ételt, ami teli van “üres kalóriákkal”, ám semmiféle hasznos tápanyagot nem tartalmaz. Helyette viszont feltöltöd a hűtőt zöldségekkel és gyümölcsökkel, sovány húsokkal, és a pékárukat is teljes kiőrlésűre cseréled. Mindemellett odafigyelsz a tested kalóriagiényére, és nem eszel annyit, amennyit nem égetsz el napközben. 

A bőséges folyadékfogyasztás is fontos, mely főként vízből áll, kiegészítve a Yobogu speciális teakeverékeivel, amik a bennük lévő organikus hatóanyagoknak köszönhetően segítenek a zsírégetésben. Serkentik az anyagcserét, megszabadítanak a méreganyagoktól, vagyis nem helyettesítik, hanem nagyszerűen kiegészítik a diétádat.

A kiegyensúlyozott étrend mellett pedig hetente 3-4 alkalommal is intenzív testmozgást végzel, minden tagodat alaposan átmozgatod. Egyszer kardió, máskor erősítő edzés – fő a változatosság. És az eredmény? Néhány hónap elteltével a tükörben és a mérlegen is látványos a változás.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...