Saját KB bal
Saját KB jobb

Nehéz tárgyait is költöztetné? Van megoldás!

A költözés már önmagában sem egy egyszerű folyamat. Legyen szó akár kényszerű, akár tervezett költözésről, csak a gond van vele. Persze nem akkor, ha talál egy olyan profi költöztető céget, akik leveszik a gondot a válláról. Érdemes egy ilyen költöztető céget keresni, mert sok fáradtságtól fogják megkímélni, hálás lesz érte, hogy hívott egy profi költöztetőt.

De egy profi költöztető cég megbirkózik a nagyobb, nehezebb, több száz kilogrammos tárgyakkal is? Még szép, hogy meg! Ha nem bírna, nem mondhatnánk rájuk, hogy profik, és ezt ők sem engedhetik meg maguknak.

Megpróbálhatja maga is a szállítást

Ha mégis úgy gondolja, hogy nem profira bízza a nehéz tárgyainak szállítását, megoldhatja maga is. De egy nehéz, terjedelmes tárgy szállítása nem egy egyszerű feladat.

Eleve lehet, hogy a szokványos útvonalon nem is jön le az emeletről pl. egy zongora. Ezért valahogy le kell engedni (vagy épp fel kell húzni, attól függ, hol lesz a helye), ami nem kis odafigyelést igényel. Ráadásul ha engem kérdez, én lehet, nem is mernék belekezdeni, nehogy a földön, romokban végezze a zongora.

És ez csak az egyik gond, ami előjön. Még ha sikerül is valahogy leszenvedniük a zongorát, akkor is fel kell pakolni valamire, amiben elfér. Szóval lehet, hogy bérelniük kell egy nagyobb teherautót, amit ráadásul nem lehet B kategóriás jogosítvánnyal vezetni. Azaz kell egy sofőr is, amellett persze, hogy legalább 3-4 emberre szükség van az egész pakolási művelet kivitelezéséhez. Lehet, jobb a családi békesség, mint hogy megkérje erre a mutatványra a fél rokonságot.

Vagy bízza inkább profikra a nehéz tárgyak költöztetését

A profi költöztető cégeknek mindenük adott ahhoz, hogy gyorsan, hatékonyan el tudják szállítani a nagy, nehéz tárgyakat is az emeleti lakásunkból. Nem jönnek zavarba a nehezebb, nagyobb kiterjedésű tárgyak láttán sem, mert van a szállításukban rutinjuk.

Eleve ügyelnek a kollégák kiválasztása során arra, hogy fizikailag jó erőben lévő kollégákkal dolgozzanak. Jobb, ha profi, erős költöztetők cipelik a zongorát, mintsem az apósa, akinek a művelettől már félúton beáll a dereka, igaz? Ráadásul Ön és családja biztos sokat tanakodna, hogy hol is fogják meg a zongorát, merre vigyék le. Amíg így tanakodnának, addig a profi cég már rég felpakolná a teherautóra.

Ezeknél a profi cégeknél megvan a kellő rutin, szakértelem és eszközpark egy komolyabb, nehezebb tárgyakat is magukba foglaló költöztetéshez. Egész nyugodtan keresse fel a Servitius és Partnerei költöztetést, akik több mint 10 éves tapasztalatukkal azonnal állnak rendelkezésére.

Minden szempontból jobban jár egy profi költöztető céggel

Bár feláras lehet egy költöztető cég alkalmazása, de ha belegondol, hogy a teljes költöztetést profik fogják megoldani, máris jó alku. Rengeteg terhet, stresszt és munkát le tudnak venni a válláról. Ez a leggyorsabb, legbiztonságosabb, legkényelmesebb megoldás, amit választhat.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...