Saját KB bal
Saját KB jobb

Babaváró csomag magadnak vagy egy számodra kedves kismamának

Egy kisbaba érkezése izgalmas időszak minden leendő anyuka számára. Rengeteg mindent be kell szerezni a kicsi születéséig, ám azt igazán nehéz eldönteni, mire lesz igazán szükség. A helyzetünk akkor sem válik könnyebbé, ha mi csupán a kismamát szeretnénk megajándékozni, a jól összerakott babaváró csomag pedig kihúzhat bárkit a csávából. Ha szeretnél kicsit tájékozódni, mire is lesz szükséged, vagy mit adhatsz babaváró meglepetésként egy szerettednek, olvass tovább!

Dióhéjban a babaváró csomagokról

Ezeket a csomagokat azért hozták létre néhány évvel ezelőtt, hogy megkönnyítsék az elveszett anyukákat. A kismamákat jóindulatból ugyan, de gyakran túlságosan is sok információval lepik el a rokonok és barátok. Ez persze általában megnehezíti a könnyű és gyors döntéshozást.

Nagyon fontos, hogy az a webáruház vagy bolt, ahonnan beszerezzük a csomagot, igazán értsen a babaholmikhoz. Erről úgy bizonyosodhatsz meg, hogy a cégnél kizárólag babákhoz, gyerekekhez, kismamákhoz kötődő eszközöket, kiegészítőket találsz! 

Lássuk, mi kellhet egy kisbaba körül!

  1. Szopipárna
    Az egyik legfontosabb kiegészítő. Ez az eszköz minden anyuka – na meg apuka – számára megkönnyíti a szoptatást, etetést. Etetéskor a kicsit egy stabil pózban kell megtartani, ami számára a legkényelmesebb. Ez a póz azonban nagyon fárasztó, főleg, ha a baba lassan hamizik. A szopipárna tehermentesíti a kart és a hátat, ezzel egyszerűbbé téve az anyukák dolgát. Ráadásul az apák és a kistesók is megtanulhatják a helyes tartást!

  2. Pólya
    Bizony, a pólyák újra aranykorukat élik! Nem véletlenül használták már nagyanyáink is! A pólyák ölelése megnyugtatja a kicsit, így az altatás könnyebbé válik. Etetéskor is lehet használni, akár a szopipárnával együtt.

  3. Pillangópárna
    Erre az utazásokkor van szükség, ez az a párna, ami képes megtartani a kicsi fejét a legtökéletesebb pozícióban. A babakocsi-kiegészítők közül az egyik legfontosabb, ám az igazán egyedi járgányhoz további nagyszerű kiegészítőkre is szükség lesz!

  4. Babafészek
    Az a babaholmi, amire tényleg minden szülőnek szüksége van! A babafészek kényelmes kuckóként szolgál a kicsinek. Ezt akár a szülői ágyba is be lehet tenni, így megkönnyítve az éjszakai etetéseket, pelenkázásokat.

  5. Ágynemű
    Az a babaholmi, amiből sosem lehet elég. Balesetek minden kisbabával történnek, így jobb, ha otthon van néhány váltás ágynemű.

A babaváró csomagot leginkább az anyukáknak ajánljuk beszerzésre, hiszen a tökéletes stílust csak ők találhatják meg.

Mit adjunk a kismamáknak?

A kismamáknak mindig hasznos ajándékot kell adni, méghozzá olyat, amiből sose lehet elég! Ilyen ajándékok a rágókák, a fajátékok, az anyagpelusok, de akár a babatakarók is! Más játék és cumi is jó ötlet lehet, ám előbbi nem épp egyedi, utóbbiról pedig nem tudhatjuk, szereti-e a kicsi. 

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...