Saját KB bal
Saját KB jobb

Mit kell tudni a Soft & Organic kollekcióról?

A szoptatós párna, a babahálózsák és a babafészek minden anyuka életében nagyon fontos szerepet játszik. Ezek mind olyan holmik, amelyekre minden szülőnek szüksége van, aki szeretné egy kicsit megkönnyíteni a saját életét. A következőkben beavatunk, hogy miért szeretik ezeket a babaholmikat az anyukák, hogy tényleg olyan hatásosak-e, mint azt pletykálják. Azt is megtudhatod, hogy az említett három babaholmi közül hogyan válassz.

Soft & Organic szoptatós párna

Kezdjük azzal, amelyet akár már a kórházban is használhatsz! Általában a friss anyuka számára igencsak nehéz feladatot jelent, mit is vigyen magával a kórházba, na meg hogy a kisbaba körül mire is lesz igazán szüksége. A szoptatós párna egy olyan kiegészítő, amire a friss anyukáknak mindig szükségük van! A párna segít a tehermentesítésben és abban, hogy a megfelelő pozícióban tudd a kicsit tartani, amíg szopizik. A szopipárnák különlegesek, szépek, éppen annyira kemények, hogy az megkönnyítsen mindent.

A babafészek, a nyugodt éjszakák záloga 

A Peekabooshop.hu-nál kapható Soft & Organic kollekciónak nem véletlenül ez a neve. Minden darab 100% organikus pamutból készült, ráadásul rendelkeznek OEKO-TEX 100 minősítéssel. Hogy mit jelent ez? Csupán annyit, hogy minden, a kollekcióban található babaholmi úgy lett elkészítve, hogy véletlenül se okozhasson a kicsi bőrén irritációt! 

Térjünk vissza a babafészekre! A babakiegészítők közül ezt szereti a legjobban a legtöbb anyuka! Hogy miért? Mert ez egy igazán multifunkciós eszköz. Alapvetően arra találták ki, hogy a picit körülölelve vigyázzon rá, hogy ne essen semmi baja.

A multifunkcionalitása abban rejlik, hogy gyakorlatilag bárhova le lehet fektetni benne a babát. Ebben aludhat köztetek a nagy ágyban, ezzel megkönnyítve az éjszakai peluscseréket és etetéseket, hiszen az ágyból sem kell kikelnetek, hogy nyugodtan aludjon a kicsi. Ha éppen dolgozol a nappaliban, ebben leteheted magad mellé a kanapéra, hiszen a babafészek nem engedi, hogy a kicsi véletlenül is leesen. Természetesen a kicsi ágyába is bekerülhet, hogy megóvja a babát az ütődésektől. 

Mire való a hálózsák babakorban?

A babáknak nem véletlenül találtak fel hálózsákot. A gondoskodó anyukáknak gyakran okoz fejtörést, hogy mit kezdjenek a gyermekkel, aki folyton lerugdossa magáról a takarót. A hálózsák, mivel a kicsi vállánál van “rögzítve”, így nem tudja magáról sehogyan sem lemocorogni. Pihe-puha és meleg, persze érdemes még ráteríteni a babára éjszakára egy plusz takarót is.

Hogyan válassz a lehetőségek közül?

A Soft & Organic kollekció darabjai alapvetően elkülöníthetők fiúsabb és lányosabb darabokra. A rózsaszínű kiegészítők kislányoknak készültek, a kékeket kisfiúknak, a szürkéket pedig azoknak a babáknak készítették, akiknek az anyukáik nem szeretnék a tipikus lányos/fiús színeket választani!

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...