Saját KB bal
Saját KB jobb

A postás gumiról nem csak postásoknak

A postás gumi vagy más néven gumigyűrű nagyon hasznos eszköz, ha valamit össze kell fogni. Ez a termék nem csak a csomagolástechnikában, hanem a háztartásban is alapcikk, hiszen számos olyan szituáció van, amikor a postás gumi hoz megoldást. Most alaposan körbejárjuk, hogy miért is jó, ha mindenkinél ott lapul néhány darab! 

Csomagolástechnikai eszközök, amiknek a háztartásban is hasznát veszed

Azt gondolhatnánk, hogy az egyes csomagolástechnikai eszközöknek nem sok hasznát vehetjük a háztartásban, pedig ez egyáltalán nincs így. Az öntapadós etikettek segítenek szortírozni, épp ahogy a különböző méretű dobozok, a ragasztószalag is bármikor jól tud jönni, amikor alaposan körbe kell valamit ragasztani. A jó minőségű postás gumi is ezek sorába tartozik – sok olyan helyzet akadhat, amikor a gumigyűrűt tudjuk alkalmazni. 

A postás gumi termékjellemzői 

A postás gumi egy olyan különböző nagyságú, kaucsukból készült gumi, ami elsősorban bizonyos dolgok összefogására alkalmas. A Relatív-A Kft. webáruházában 3 és 5 mm szélességű gumik kaphatók, a szélesebb gumi természetesen strapabíróbb, így ha több eszközt vagy például borítékot kell összefogni, akkor érdemes ezt a típust elővenni. A natúr gumigyűrű kellő átmérővel is rendelkezik, tehát biztosan jó kisebb-nagyobb tárgyak esetében is, a latex pedig egyébként sem szakad olyan könnyen. 

Hol használható a postás gumi? 

Ahogy utaltunk rá, jól összefogható vele a nagyobb köteg boríték, innen is a neve, hiszen a postások leginkább erre használják. Másra is alkalmas lehet, futár- és okmánytasakoknál, de a háztartásban is hasznát vesszük. Összegumizhatunk zacskókat, de jól megtart kisebb dobozokat is, ha nem szeretnénk, hogy kinyíljon. A gumigyűrű például befőttesüvegeknél is bevethető, ha a ráhelyezett celofánt azzal tartjuk az üvegen. Vész esetén akár hajgumiként is használható, ha éppen nincs nálunk más, amivel össze tudnánk fogni a hajunkat. Számos olyan eset van tehát, amikor előkerülhet, érdemes megrendelni! 

Szükséged van rá? Íme egy tipp, ahol megrendelheted! 

A Relatív-A Kft. kifejezetten az ilyen és hasonló termékek értékesítésére specializálódott, így aztán bármilyen csomagolással kapcsolatos anyagot be lehet szerezni náluk. Mivel raktárról szállítanak, biztosan nem kell sok időt várni a csomag megérkezésére. A postás gumi nagy tételben kerül kiszállításra, a minimum rendelési egység 1 kg, így egészen valószínű, hogy aki rendel, annak egy darabig ki fog tartani. Jó, ha tudjuk, hogy 60 kg-ot meghaladó rendelés esetén a Relatív-A Kft. átvállalja a szállítási díjat, tehát érdemes lehet egyszerre több terméket is vásárolni. Csak fel kell keresni a webáruházukat, ahol minden termék és a hozzá tartozó leírás támpontot nyújt az érdeklődők számára.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...