Saját KB bal
Saját KB jobb

Küldj csomagot a Packeta futárszolgálattal!

A futárcégek által időt és pénzt takaríthatunk meg, miközben az egész rendelést lefolytathatjuk online, az otthonunk melegéből. A Packeta futárszolgálat is kényelmes szolgáltatást nyújt: szállít csomagpontból csomagpontba, de csomagpontból házig is. Nézzük, miért lehet előnyös a Packeta futárszolgálatot választani! 

Csomagküldés bel- és külföldön 

Ahogy említettük, a Packeta futárszolgálat kizárólag csomagpontból szállítja el a csomagot, viszont a kiszállítás helyében rugalmas. Választhatjuk azt, hogy valamelyik csomagpontba helyezze a futár a küldeményt, de házig való szállítás is megrendelhető. 

Belföldön tehát lehetséges csomagpontba kérni a szállítást, vagy lakcímre, amit a Magyar Posta vagy az Express One cég teljesít. Az Európai Unión belül négy további országba kézbesít a Packeta: Csehországba, Szlovákiába, Romániába és Lengyelországba. A nemzetközi szállítás esetén is a csomagpontba való és a lakcímig történő szállítás lehetséges, utóbbi 20 különböző futárszolgálat által teljesülhet. 

Csomagfeladás egyszerűen 

Belföldi csomagküldéskor a szolgáltatás megrendelése után a Packeta elküld egy címkét a feladónak, aki ezzel együtt, a csomagra ragasztva helyezheti a küldeményt a hazánkban lévő 400 csomagpont valamelyikébe. Innen fogja a futár felvenni a pakkot, majd juttatja el a megjelölt helyre, akár más csomagpontba, akár lakcímre. 

Ha a belföldi futárszolgálatokról szeretnénk teljes képet kapni, a Csomagnet.hu weboldalán könnyedén tájékozódhatunk. 

Gyors kézbesítési idő 

A kézbesítési idő is rendkívül gyors, belföldi csomagküldés esetében egy-két munkanap a felvételt követően, míg külföldre való szállításkor 4-7 munkanapot kell várni a csomag érkezésére. 

Kedvezményes árak 

A Packeta futárszolgálat kedvezményes árakkal dolgozik, amiről mi magunk is meggyőződhetünk egy gyors online kalkuláció után. A Csomagnet.hu weboldalán csupán meg kell adnunk a feladás helyét, a csomag számát és paramétereit, valamint a címzett helyét, és már meg is kaptuk a futárcégek ajánlatait, amiket könnyedén össze is hasonlíthatunk. 

Rugalmas fizetési lehetőség

A fuvardíjat biztonságosan és gyorsan kiegyenlíthetjük, akár banki átutalással, de bankkártyás fizetési lehetőséggel is. A futárcégnél utánvét opcióval is kiegyenlíthető a csomagküldés díja, ilyenkor a beszedett összeg 10 munkanapon belül kerül újra a bankszámlára.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...