Saját KB bal
Saját KB jobb

Már tart a nevezés az Év Kutyabarát Helye kampányra!

Már kilencedik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb kutyabarát aktivitását a Kutyabarát.hu. A kampány már 9 éve sikeres és nagy érdeklődésre tart számot a kutyatartók és kutyabarát szolgáltatások körében egyaránt. Az Év Kutyabarát Helye kampány a legjobb alkalom arra, hogy egy hónapon keresztül megmutathassák kutyabarátságukat a kutyabarát szolgáltatók, vendéglátóhelyek.

Az ország első és legismertebb kutyabarát szolgáltatásait, helyeit összegyűjtő portál, a Kutyabarát.hu által megrendezett kampány célja, hogy minden évben elismerést kapjanak azok a cégek, szolgáltatók, akik egy fontos társadalmi jelenséget ismertek fel: a kutyánk is családtag, társ és barát, akivel szeretnénk minél több időt eltölteni. Legyen szó nyaralásról, vacsoráról egy étteremben vagy éppen egy vásárlásról egy üzletközpontban – a kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások bővülő száma és kínálata a kutyás társadalom fejlődését, a felelős kutyatartás népszerűsítését segítik elő.

A kampányban résztvevők nemcsak egy fontos társadalmi ügyet képviselnek, hanem kiváló marketing és üzleti lehetőségeket is látnak a „nemes versenyben”, hiszen az ország közel egyharmadát, 3 millió embert szólíthatnak meg, mutathatják meg nekik magukat és kutyabarátságukat. Az Év Kutyabarát Helye díjazottjai pedig egy különleges, egyedülálló díjjal büszkélkedhetnek, mely marketing aktivitásukban kiemelt szerepet kaphat, és egyben üzleti eredményeiket is növelheti.

A nevezés, illetve későbbiekben a szavazás az www.azevkutyabarathelye.hu oldalon történik.

A nevezhető kategóriák:

– Étterem

– Kávézó

– Romkocsma / Pub / Borbár

– Cukrászda

– Szálloda

– Panzió / Vendégház

– Munkahely

– Üzlet, bolt

JELENTKEZZ!

Videó

Videó

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...