Saját KB bal
Saját KB jobb

Itt a tavasz! – A kullancsok idén sem kímélnek minket

A szokatlanul enyhe tél után beköszöntött a tavasz. Ilyenkor a természet felébred, a növények virágba borulnak, az állatok pedig aktívabbá válnak. Az enyhe tavaszi napsugarak megteremtik az ideális körülményeket a kullancsok számára is, akik az aljnövényzetben megbújva várnak az ideális gazdaállatra, akinek segítségével megkezdheti szaporodási ciklusát.

Bár segíthetnénk beteljesíteni a kullancsok életfeladatát, ez talán mégsem olyan jó ötlet. A kullancsok ugyanis nem éppen hálás lények. A vérszívás során babéziózissal vagy anaplazmózissal fertőzhetnek, nem beszélve a nyálukban található bénulást okozó toxinokról. A súlyos, halálos betegségek miatt érdemes mindent megtennünk, hogy távol tartsuk kedvenceinktől a kullancsokat.

Erre a célra számos eszköz közül választhatunk, de ha olyan megoldást keresünk, amely egyszerűen alkalmazható, kisgyermekek és más háziállatok mellett is biztonságos és havi költsége is kedvező, akkor a ForestoⓇ nyakörv lehet a legmegfelelőbb számunkra. Az akár 8 hónapos védelmet nyújtó ForestoⓇ cicák és kutyák számára is elérhető, testtömegtől függően választhatjuk ki a megfelelő méretet. Nyakörv kialakítása miatt egyszerűen felhelyezhető, hosszú távon is kényelmes megoldás. Ráadásul a havi alkalmazási költsége is kedvező.

A pontos árösszehasonlítás érdekében ne csak a termékek árát, de az általuk kínált védelem időtartamát is vegyük figyelembe. Az így kapott havi árakat összehasonlítva láthatjuk, hogy a kényelmes, és akár 8 hónapos védelmet nyújtó ForestoⓇ havi ára is kedvező!


Támogatott tartalom (X)
PM-HU-23-0059
A részletes javallatért illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt
használati utasítást!
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
A Foresto, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak
birtokában vannak.
Photo by Skyler Ewing: https://www.pexels.com/photo/shaggy-dog-running-in-autumn-wood-9955499/; tavasz
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...