Saját KB bal
Saját KB jobb

Cicaházzá alakítható dobozba csomagolja egyes tévéit a Samsung

A Samsung egy igazán jópofa környezettudatos újdonságot dobott piacra, egyes tévés dobozaiból cicaházat hajtogathat otthon a gazdi. Nem is akármilyet.

A Samsung elképesztően eredeti és jópofa, ráadásul környezettudatos húzással próbál közelebb kerülni a cica tulajdonosokhoz. Az időzítés sem véletlen, a karanténban élő emberek idejük nagy részét a tévé előtt töltik. Egy ütős ajánlat azonnali házhoz szállítással ezekben a napokban bizony meghozhatja a kedvet akár egy új készülék vásárlásához is. A Samsung ötlete pedig zseniális, cicás gazdik bizonyára nehezen fognak ellenállni.

Csomagolóanyagból cicaház

A legtöbb macska imádja a karton dobozokat. Sokszor bármilyen játék, fekhely vagy mászóka helyett éppen annak csomagolását választják maguknak. Ott áll a gazdi a vadi új fekhelyet kicsomagolva és a macskát csak a csomagolóanyag érdekli, a fekhelyre rá sem hederít. Szóval egy egyszerű karton doboz a macskák túlnyomó részét rabul ejti. Ezt lovagolta meg a Samsung és egyes televízió készülékeinek olyan csomagolást tervezett, melyet a gazdi könnyedén áthajtogathat mutatós cicaházzá.

cicaházzá alakítható tévés doboz
Fókuszban a környezetvédelem

A Samsung nem csak a cicás gazdikat szeretné ezzel megnyerni. Elsődleges céljuk a környezettudatos és újrahasználható csomagolás használata, melyet folyamatosan vezetnek be az összes termékcsoportnál. A karantén ideje alatt pedig egy kis kreatív „csináld magad” elfoglaltság kifejezetten jól jön a gazdiknak.  A cicaházakon kívül egyes dobozokból újságtartót vagy akár kis polcot is lehet hajtogatni. A Samsung „Eco-packaging” koncepciója elnyerte a CES Innovation Awards díjat.

samsung újra hasznosítható doboz

Az új csomagolást április elején jelentették be, azonban hogy pontosan mikor kerülnek ezekbe a dobozokba Magyarországon is a tévék, arról sajnos nincs pontos információnk.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás/Fotók: samsung

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...