Saját KB bal
Saját KB jobb

Háromszor vitték vissza a menhelyre, mire megtalálta a hozzá illő gazdit

Három különböző család próbálta örökbe fogadni ezt a kutyust, aki speciális és különleges ápolást igényel. Negyedszerre viszont megtalálta a hozzá tökéletesen illő gazdit.

Bandit, a kis testű keverék kutya hátsó lábainak bénulása miatt csak kis kerekes kocsijával képes mozogni, sétálni, menni. Évekig egy olyan börtönprogramban vett részt, ahol kijelöltek számára egy rabot, aki gondoskodott róla. Ideiglenes gazdája nagy gondot fordított arra, hogy Bandit örökbe adható legyen és ne kerüljön vissza többé a menhelyre. Trénerek segítségével szocializálták a családi életre. Háromszor próbálták kiadni családoknak, de valamiért egyszer sem sikerült az egymásra találás.

Börtönben trenírozzák a lebénult kutyát
A tökéletes egyezés

Bandit minden alkalommal visszakerült a börtönprogramba és bár gondját viselték, tanították és szeretetben tartották, trénere tudta, hogy végleges családot kell neki találni. Újra próbálkoztak tehát és mindenki legnagyobb örömére egy olyan család talált rá Banditra, akik tökéletesen tisztában vannak az igényeivel és állapotával járó nehézségekkel. Egy olyan férfi fogadta örökbe a kutyát, aki maga is megváltozott képességű és nagyjából ugyanazzal a problémával küzd, mint Bandit. Születése óta lebénult alsó végtagokkal, kerekesszékben él. Már az első találkozáskor egy különleges kötelék alakult ki közöttük, mely csak mélyült a további együttlétek során.

kerekes székes kutyus és gazdája
Ha ember lenne, olyan lenne mint én

Darrel Rider, az új gazdi ahogy elkezdte megismerni a kutyát, hamar meglátta a belső hasonlóságokat is. Mindketten ugyanazt a csatát vívják nap mint nap, ugyanolyan nehézségekkel nőttek fel, ugyanazokon a kríziseken vannak túl.  Egy helyi tévécsatorna számolt be arról a pillanatról, amikor Darrel és felesége elmentek a börtönbe és elhozták a kutyát. A megható jelent közben Darrel úgy nyilatkozott, hogy ha Bandit ember lenne, pontosan olyan lenne, mint ő maga.

Az alábbi videón a tévécsatorna riportját láthatjátok:

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: TheAnimalRescueSite

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...