Saját KB bal
Saját KB jobb
Ellen DeGeneres

Talk show-jában mutatta be új mentett kutyáját Ellen DeGeneres – VIDEÓ!

Mrs Wallis Browning – a csokiszínű uszkárkölyök – nemrég csatlakozott az amerikai talk show-k nagyasszonyának egyre népesebb falkájához.

Ellen DeGeneres neve fogalom: az amerikai televíziózás koronázatlan királynője, Emmy-díjas talk show host, humorista. Emellett kiáll az állatjogok mellett, elkötelezett vegán és alapítványán (The Ellen Fund) keresztül az élőhelyük elvesztése miatt a kihalás szélére sodort gorillák helyzetén próbál segíteni.

Ellen és felesége, Portia de Rossi színésznő, már eddig is három örökbefogadott kutyával – Wolf, Augie és Kid – illetve három mentett cicával osztották meg az életüket. Ehhez a vidám bandához csatlakozott nemrégiben Mrs Wallis Browning, akit a kaliforniai Wagmor Pets menhelyről fogadtak örökbe.

Ellen DeGeneres mentett kutya - talk show

Ellen a napokban a talk show-jában mutatta be az új családtagot: „Lehet, hogy hadarok, de nagyon izgatott vagyok, mert egy fantasztikus hírt szeretnék veletek megosztani: Megmentettünk egy kutyát!”

Szerző: Bujdosó-Szalay Adél
Forrás: littlethings.com, ellentube, Készítette: Toglenn – A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=16950912
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...