Saját KB bal
Saját KB jobb
Rátalált az álomgazdi az orr nélküli, Romániából mentett kutyusra

Rátalált az álomgazdi az orr nélküli, Romániából mentett kutyusra

Románia utcáin élt a Bonnie nevű border collie, akinek története bejárta a világot. Most a metro.co.uk számolt be a mentett kutyusról.

Az orr nélküli, farkát és mellső lábának egy részét elveszített kutya elaltatására várt, amikor a Beacon Animal Rescue Centre-t (UK) képviselő állatvédői csoport a megmentésére sietett. Bonnie Románia utcáin csavargott, ezért nem tudni, hogyan szerezte brutális sérüléseit, a szakemberek azonban azt gyanítják, sajnos emberek bánhattak el vele így.

Bár Bonnie közel sem átlagos kinézetű kutyus, a csoport biztos volt benne, hogy találnak majd olyan, jóérzésű embert, aki gazdája lenne az ellenállhatatlan, barátságos mentett kutyának. Szerencsére nagyon gyorsan bebizonyosodott, hogy a megérzésük helyes volt: egy Kate Comfort nevű köztisztviselő állítása szerint azonnal beleszeretett, amint meglátta az ebről posztolt fotót az állatvédők Facebook-oldalán. Nem tudott ellenállni Bonnie csillogó szemeinek és hatalmas füleinek.

Rátalált az álomgazdi az orr nélküli, Romániából mentett kutyusra
Bonnie a Caters News Agency fotóján

Időbe telt, mire a fiatal nő meggyőzte férjét, hogy meglévő három mentett kutyájuk mellé egy negyediket fogadjanak be. Végül, mivel senki nem akarta Bonnie-t, Kate magához vehette azzal az ígérettel, hogy addig nála élhet, amíg szerető gazdit nem találnak számára. Aztán kiderült, hogy éppen az ő otthonuk a tökéletes otthon, és Bonnie-nak valójában pontosan rájuk van szüksége. A házaspár már családtagként tekint rá, és semmi pénzért nem válnának meg tőle.

Forrás: metro.co.uk
Képek: Caters News Agency

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...