Saját KB bal
Saját KB jobb
swns tv

A kútba esett elefánt esete az óriás daruval [VIDEO]

... avagy mindeközben Indiában.

Komoly szervezést és egy különleges mentőakciót igényelt Indiában annak az elefántnak a megmentése, aki véletlenül beleesett egy kútba, és nem tudott kimászni (nyilván).

Egy egész falu és egy nagy daru kellett a különleges mentőakcióhoz, mely nem mindennapi látványt nyújtott a kis indiai településen Jalpaiguri-ban. A helyi katonák arra lettek figyelmesek, hogy furcsa hangok jönnek furcsa helyről, majd kis keresgélés után felfedezték, hogy a nagyjából 6 méter mély kútba egy elefánt esett bele.

Elképzelni sem tudták, hogyan történt az eset, az pedig még nagyobb fejtörést okozott nekik, hogyan emeljék ki az elefántot a kútból. Azonnal elkezdték megszervezni, kitalálni a mentést, közben pedig folyamatosan figyelték az állatot, aki békésen várta, hogy valaki segítsen rajta.

Szerencsére a közeli erdészet rendelkezett egy daruval, melyet a mentőcsoport rendelkezésére bocsátottak. Az elefántot hosszas előkészítés után óvatosan a magasba emelték, majd egy teherautó platójára tették és elszállították megfigyelésre. Az állatnak semmi baja nem lett, pár nap után a megfigyelést követően szabadon is engedték, vissza a vadonba.

Nézzétek meg a videót, amin jól látszik, hogy milyen türelemmel és békésen viselte a mentőakciót maga a főszereplő, akit mi már el is neveztünk Dumbo-nak, a repülő elefántnak.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: SWNS TV

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...