Saját KB bal
Saját KB jobb
rockykanaka.com/bosco/

Óriásplakáttal keresnek gazdát az otthontalan Boscónak

Rocky Kanaka, a Save Our Shelter (Mentsd meg a menhelyet) c. nagy sikerű amerikai műsor házigazdája kampányt indított egy otthont kereső négylábú számára – ez derül ki a május 3-án közzétett Youtube videóból. Az óriásplakáton kívül weboldalt készíttetett az ebnek, sőt, pólókat és más, megvásárolható termékeket dobott piacra a nemes célért.

Komoly szervezés és nem kevés pénzügyi támogatás van a projekt mögött, de Kanaka szerint minden befektetett dollár megéri, mert a 10 éves Bosco boldogsága a cél. Minél több emberhez eljut a híre, annál nagyobb az esélye, hogy Bosco rövid időn belül kikerül a menhelyről.

Fotó: Marley’s Mutts Dog Rescue (Facebook)

Bosco története

A szeretnivaló kutyusnak hátat fordítottak korábbi gazdái. Bár még „csak” 10 éves, már nem akartak foglalkozni vele. Állatorvoshoz vitték az elaltatását kérve. Ekkor került képbe Zach Skow, a Marley’s Mutts nevű menhely alapítója, aki befogadja a jobb sorsra érdemes, senkinek nem kellő állatokat. Csupán az ő gyors közbelépésén múlt, hogy Bosco elkerülte a végzetes tűszúrást.

Rocky Kanaka értetlenül figyelte Bosco történetét, hiszen egy imádnivaló, nagyon barátságos kutyáról van szó, akiből eddigi életében mindenki felé áradt a szeretet. Vajon miért nem talált még otthonra?! Kanaka hírnevét felhasználva feleségével együtt dolgozik azon, hogy Bosco gazdisodjon, és attól sem riad vissza, hogy kutyának öltözve népszerűsítse az oldalt.

A kampány azért indult, hogy megszépítsék Bosco jövőjét, és egyben a Marley’s Mutts tevékenységére, védenceire is felhívják a figyelmet.

Kövesd velünk Bosco történetét, beszámolunk róla, ha jó hírek érkeznek!

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
Forrás: adoptbosco.com
Képek: rockykanaka.com, Marley’s Mutts Dog Rescue (Facebook)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...