Saját KB bal
Saját KB jobb

George Michael ugyanannyira imádta a kutyákat, mint a zenét

A világ egyik legsikeresebb énekese, zeneszerzője, George Michael karácsony másnapján hunyt el. Megrögzött kutyaimádóként az illegális kutyakereskedelem elleni harcok aktív szereplője volt. Csodálatos zeneisége mellett hangja tudott lenni azoknak, akik nem tudnak beszélni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karrierje mellett mindig szakított időt arra, hogy kiálljon számára fontos ügyek mellett. Ilyen volt a Kék Kereszt állatvédő szervezet rendszeres támogatása is: novemberben még több hírességgel összefogva eljuttattak egy közleményt a The Times című újsághoz, amelyben a kormányt sürgették a tenyésztőkre és kereskedőkre vonatkozó szabályozások szigorításában, valamint az illegális kutyakereskedelem elleni küzdelem erősítésében. Ismert kutyatulajdonos sztárok élén felvonulást is szervezett.

A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) beszámolója szerint George Michael 2012-es turnéja alatt az énekes és a csapata készített egy fotómontázst a kedvenc kutyáikból. A „Kutya-fal”-nak nevezett kép mindenhova velük utazott, majd később elárverezték, és a befolyt összeget egy kutyamenhely megsegítésére ajánlották fel. A fotók között szerepelt többek között George saját fotója két kutyájával: Meg-el és Abbey-vel.

 

Köszönjük neki a rengeteg fantasztikus zenét, amit alkotott, a szeretetét a kutyák iránt, és azt, hogy hírnevét olyan élőlények érdekében használta, akik nem tudnak kiállni saját magukért.

(kutyabarát.hu)

Forrás: Pet Rescue Riport
Fotók: George Michael Facebook
The Times
Dfordog

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...