Saját KB bal
Saját KB jobb

A menhelyi örökbefogadás mellett kampányol Drew Barrymore és David Bautista

Október a menhelyi örökbefogadás hónapja az Amerikai Egyesült Államokban. Ilyenkor az állatvédelmi szervezetek kiemelt figyelmet fordítanak a zsúfolt menhelyek problémájára, és külön kampányokkal népszerűsítik a mentett kutyák örökbefogadását. Idén Drew Barrymore és Dave Bautista színészek csatlakoztak az Amerikai Állatkínzás Elleni Társaság (ASPCA) kampányához, hogy segítsenek otthont találni a rászoruló állatoknak.

Barrymore és Bautista állatvédelmi munkája nem új keletű. Barrymore hét mentett állat gazdája, és gyakran támogatja az állatvédelmi szervezeteket műsorában is. Korábban is számos kampányban vett részt, amelyben pénzt gyűjtöttek menhelyek számára, vagy a menhelyi örökbefogadást népszerűsítették. David Bautista négy mentett pit bull gazdája. Ő már korábban is dolgozott az ASPCA-vel. A menhelyi örökbefogadás mellett fontos számára, hogy a pit bullokkal kapcsolatos előítéletek kapcsán edukálja a közönséget. Az ASPCA kampány keretében ebben a hónapban mindketten vállalták, hogy a közösségi médiafelületeiken örökbefogadható kutyák képeit osztják meg. Ezzel bátorítva követőiket, hogy adjanak esélyt egy menhelyi kutyának. Ez hatalmas esély a gazdira váró állatoknak, hiszen a színészek többmilliós követőtáborral rendelkeznek.

Barrymore és Bautista a The Rescue Effect nevű kampányban is részt vesznek. A kampány célja, hogy örökbefogadásra és ideiglenes befogadásra ösztönözzön, valamint pénzt gyűjtsön állatmentésekre és állatorvosi ellátásra. Bautista szerint a mentett kutyái nemcsak az ő életét változtatták meg, de azáltal, hogy örökbe fogadta őket, más állatok számára is helyet biztosított a menhelyeken. A menhelyi örökbefogadással nem csak egy állat életét változtatod meg! Esélyt adsz arra is, hogy az ő helyére újabb állat kerülhessen nehéz körülmények közül vagy éppen életveszélyből. Így a hatás megsokszorozódik.


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: https://www.kinship.com/dog-lifestyle/drew-barrymore-dave-bautista-aspca-adopt-a-shelter-dog-month-news?utm_source=instagram&utm_medium=social-organic&utm_campaign=linkinbio&utm_content=www.instagram.com/p/DBJfDbatfp7 Kép: Photo by Alin Luna: https://www.pexels.com/photo/a-close-up-shot-of-dogs-inside-a-cage-4697573/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...