Saját KB bal
Saját KB jobb
Photo by Max Fleischmann on Unsplash

Késsel támadt az ebrendészre egy dühös kutyatulajdonos

Jászberényben maga a város jegyzője tette közzé a város közösségi csoportjában, hogy késsel támadtak az egyik munkatársukra.

Az idősebb férfit és kutyáját már jól ismerték a jászberényiek. Több panasz is érkezett  rá az elmúlt években. Egy fehér színű, közepes méretű kutyával közlekedett a városban, a kutya pedig gyakran agresszíven viselkedett a járókelőkkel. Miután több hivatalos lakossági bejelentés érkezett a jegyzőhöz, ebrendész intézkedését kérték. A város jól ismert és kedvelt ebrendésze intézkedett, be akarta fogni a veszélyes kutyát. A kutya gazdája azonban késsel rátámadta a férfire, nem engedte, hogy elvigye a kutyáját.

A település Facebook csoportjában a jegyző, Baloghné dr. Seres Krisztina intézett felhívást a lakossághoz:

Ma délután az ebrendészünket feladatellátása során támadás érte, amikor egy kutyát akart befogni a Szérűskert utcában. Információim szerint az elkövető késsel támadt a kutyát a szállító utánfutóba behelyező kollégámra! Kérem, aki a támadással kapcsolatban érdemi információval tud szolgálni, jelentkezzen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, ahol az ebrendész már meg is tette a feljelentést.

Nem sérült meg a sértett

Az ebrendész nem sérült meg, az eset előtt azonban sokan megdöbbenve állnak, hiszen ilyen még nem fordult elő korábban. A veszélyesnek minősített kutyát az ebrendész végül elszállította, majd feljelentést tett a Jászberényi Rendőrkapitányságon, ahol megindult az eljárás.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Metropol

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...