Saját KB bal
Saját KB jobb

Éveken át mérgezte a szomszéd kutyáját – VIDEÓ

A férfi 2018 novemberében elhatározta, hogy megmérgezi a szomszéd németjuhász kutyáját. A Pécsi Járási Ügyészség állatkínzás vétsége miatt emelt vádat a pécsi férfi ellen.

2018 novemberében az esti órákban egy virslibe gombostűket szúrt és patkánymérget tett, majd a kerítésen keresztül bedobta a szomszéd udvarába abból a célból, hogy a kutyát megölje. A kutya gazdája azonban másnap reggel szerencsére a mérgezett ételt megtalálta, így azt a kutya nem ette meg.

Ezt követően 2020 szeptemberében a férfi ismételten megpróbálta a kutyát elpusztítani. Ezen alkalommal csavarokat tett egy téliszalámi-darabba, majd azt a kerítésen át a szomszéd udvarába bedobta. A kutya a téliszalámi-darabot megtalálta, azonban szerencsére azt nem ette meg, hanem odavitte gazdájának.

Egy hónappal később a vádlott ismételten egy szögekkel teletűzdelt virslidarabot dobott át a szomszédjába, azonban a kutya azt nem találta meg.

A kutya gazdája a mérgezések miatt az évek alatt kamerarendszert épített ki a házánál, melynek segítségével azonosítani lehetett az állatkínzó szomszédot.

Az elkövető cselekménye a folytatólagosan elkövetett állatkínzás vétsége megállapítására alkalmas.

Forrás: ugyeszseg.hu

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...