Koncerttel és háromlábú kutya barátjával ünnepli Deák Bill Gyula 70. születésnapját

Hetvenedik születésnapját és öt évtizedes pályáját ünnepli Deák Bill Gyula november 9-én egy nagyszabású koncert keretein belül. Vendégeket is hívott: színpadra lép Hobo valamint Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca a Kartelből, de ott lesz a művész úr legjobb barátja is: Igor, a háromlábú kutya.

 

 – Nem érzem magam 70 évesnek. Sokat játszom, koncertezem, fiatal, nagyszerű zenészekből áll az engem kísérő Deák Bill Blues Band. Hobóval tavaly 30 ezer ember előtt léptünk fel a Tabánban, Ganxsta Zolee régi jó barátom – mondta el Deák Bill Gyula az MTI kérdésére.

Fotó: Bors / Zsolnai Péter


Nem véletlenül értik meg egymást a magyar fenegyerekkel, hiszen Ganxsta Zolee  is fanatikus kutyaimádó.


Fotó: Bors / Zsolnai Péter

A novemberi esten színpadra lép Igor, a háromlábú kutya is, hiszen mostanában rengeteget látják együtt Gyulával, a próbákon is együtt készülnek a koncertre. Gyula amolyan legjobb barát módjára gondoskodik Igorról.


Fotó: Bors / Zsolnai Péter

– Egyfajta pótapja vagyok Igornak, ennek a jámbor keverék kutyusnak. Sok közös tulajdonságunk van… – mondta mosolyogva a rocklegenda. – A régi gazdája miatt veszítette el a lábát, nagyon rosszul bánt vele. Amióta egy kedves ismerősömnél, Shynál van, sokkal kiegyensúlyozottabb életet él. Az első találkozásunk óta nagyon jól kijövünk egymással, rengeteg időt töltünk parkokban, játsszunk vagy csak üldögélünk – mesélte el a Borsnak a rockklasszis.

Fotó: Bors / Zsolnai Péter

Deák Billt számos legenda övezni, többek között a mai napig nem tudni pontosan, miért kellett tizenegy évesen amputálni a lábát, de egy korábbi nyilatkozatában arra utalt, orvosi mű­hiba lehetett a felelős a lába elvesztéséért, miután egy vérrögöt nem vettek észre az orvosok egy focisérülést követően. A zenész ennek ellenére ma is kirobbanó formában éli mindennapjait.

Az MTI érdeklődésére Deák Bill Gyula szólt arról is, hogy a tervek között szerepel és jövőre minden bizonnyal megjelenik új stúdiólemeze.

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: Bors
Fotók: Bors / Zsolnai Péter

 

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...