Kutya? A Corvinba is mehet!

Újabb barátokkal bővült a kutyabarát plázák üzleteinek köre. Mostantól, hála a Corvin Plaza és a Kutyabarát.hu gyümölcsöző együttműködésének, a bevásárlóközpont még több üzlete engedi be kedvenceinket. Örömmel látjuk, hogy e téren nagyon is elindult valami. 

Pár hónap alatt több magyar bevásárlóközpont csatlakozott egymás után a kutyabarátok népes táborába, ami azért különleges, mert egy pláza rengeteg féle üzletet, szolgáltatást és embert fog össze, így még több szervezést igényel a kutyabarátság megszervezése, mint kisebb társaiknak.

Magyarországon kimondottan sokan tartanak négylábú kedvencet, így különösen sokat számít, ha elismerik a felelős gazdikat, sőt, kedveznek is nekik. Egy kutyájával sok időt együtt töltő tulajdonosnak, ha nem is a „shoppingolás” az elsődleges célja, de gyakran alakul úgy a napja, hogy kutyájával együtt lenne kénytelen elintézni pár ügyet.

Bár ez a bevásárlóközpont nyitás óta kutyabarátként működött, de most örömmel tesszük közzé a hírt, hogy immár még több üzletében is megejthetjük a közös kutyás ügyintézést. Az üzletek listáját ide kattintva is megtaláljátok.

 

Hamarosan pedig a Kutyabarát.hu csapatával együttműködve egyre több kutyás aktivitással és programokkal fog jelentkezni a Corvin Plaza.

 

Győr Pláza, Pécs Pláza, Campona, Eurocenter, AsiaCenter, Allee – ide mind mehetünk.

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...