Kutyabarát Fotópályázat IV. forduló

A fotópályázat IV. fordulójának főszereplői örökbefogadott kutyusok. A menhelyeken nagyon sok négylábú várja azt a piros betűs ünnepnapot, amikor végre érte is eljön az álomgazdi, és egy életre új otthona lesz egy olyan szerető családban, ahol ő a legfontosabb. Ha Te is ilyen megmentő vagy, aki új reményt adott és boldog életet biztosítasz egy elárvult kutyusnak, akkor most játssz velünk!

Minden örökbefogadott kutya szembetűnő változásokon megy keresztül, lelki és fizikai értelemben egyaránt. Biztosan sok fotótok van az örökbefogadás körüli időkből, az aktuális képek számáról pedig ne is beszéljünk :-). 

Várjuk az „AKKOR és MOST” képeket egy fotómontázsban!

Fotók beküldése: június 2 – 5.

Szavazás: június 7 – 13.

Eredményhirdetés: június 14.

Érdemes gyorsnak lenned, mivel a játékban az első 20 db kép vesz részt automatikusan. Ha elkéstél, akkor se búsulj, még lehet szerencséd, hiszen a többi beérkezett fotó közül fordulónként még 4 db-ot választunk ki a játékhoz. A 24 képet egyszerre töltjük fel a játék oldalára.

Ezután már nincs más dolgod, mint gyűjteni a szavazatokat.

A három legtöbb szavazatot begyűjtő fotó tulajdonosa nyeri meg az adott fordulót és a Vizslafotózás által felajánlott ajándékutalványt egy professzionális kutyás fotózásra.

I. helyezett: 10 000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet a Vizslafotozásnál tudsz beváltani

Ráadás: egy általad választott, egyedi készítésű Bol-Dog kutyanyakörv, hogy már BolDog-an érkezzetek a fotózásra

II. helyezett: 5 000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet a Vizslafotozásnál tudsz beváltani

III.  helyezett: 5 000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet a Vizslafotozásnál tudsz beváltani

Nem nyertél? Ne aggódj, kapsz +1 esélyt: fotód lehet a „Vizslafotózás kedvence”.

Különdíj: 10 000 Ft értékű ajándékutalvány, melyet 3 hónapon belül tudsz beváltani a Vizslafotozásnál. A különdíjat a Vizslafotózásnak legjobban tetsző kép kapja


Képek beküldése

Erre az email címre tudod beküldeni a pályázni kívánt képet: [email protected] – Tárgyba írd be: „fotópályázat”

 


Szavazz, hogy nyerhess!

Add le szavazatodat a legjobban tetsző képre, akár naponta is szavazhatsz kedvencedre. Lehet, hogy pont a Te szavazatod fogja eldönteni a versenyt!

Ha nemcsak szavazol, hanem neved és e-mail címed megadásával regisztrálsz is (ezt a játék ideje alatt csak egyszer kell megtenned), máris részt veszel a főnyeremény kisorsolásában. Hidd el, érdemes!


SZABÁLYZAT


 

Mi lesz a főnyeremény?

Nikon Coolpix L 340

Stúdiófotózás

10 000 Ft értékű fotóelőhívás

Ezt az ajándékhalmazt a 220 Volt Magyarország Kft ajánlott fel a nyertesnek.

 

Ismerkedjetek meg a fotópályázat támogatóival:

 

Vizslafotózás – Vidám kutya- és gazdifotózás

Hiperaktív vizslákon edződtünk, de nem csak vizslákat fotózunk!

100% CelEB GARANCIA. Gondolkozol már régóta, hogy kipróbálod a professzionális kutyafotózást? De mégis tartasz tőle, mert a kutyád kissé aktív, csahol, szaglászik minden idegen helyen? Tedd félre aggodalmaid! Már több száz kutyát fotóztunk, tudjuk mivel jár, a TE kutyusod se fog tudni meglepni minket és biztosak vagyunk, hogy jó képek készülnek majd, amire természetesen 100% garanciát vállalunk, hiszen a te kutyád is egy szupermodell.
Várunk szeretettel a csodás műtermünkben: 1142 Budapest, Laky Adolf u. 82. 
Jelentkezz fotózásra: www.vizslafotozas.hu

 

Sziasztok Sasvári Éva vagyok, a Bol-Dog kutyanyakörv alapítója. Termékeink színesek, vidámak, feltűnőek. Folyamatosan fejlesztjük őket, a minták állandóan megújulnak. Funkcionalitásuk mellet, kényelmes viselet a mindennapokban. Egy jól megválasztott nyakörv póráz szettel kifejezhetjük kutyusunk természetét, habitusát. Mára a Bol-Dog nyakörv viselői divatot teremtettek az ország egész területén. Sokszor mosolyt csal az arcomra, amikor séta közben elrobog mellettem 1-1 BolDog kutya. 

Legyen a Te kutyusod is Bol-Dog! www.bol-dog.com vagy www.kutyanyakorv.com

 

220 Volt Magyarország Kft

 

Cégünk, a 220Volt Magyarország Kft. fotó és szórakoztató elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik, de ha a barkácsoláshoz, vagy a háztartásodba, esetleg a kerti munkához keresel egy jó gépet, akkor sem kell máshová menned. Nálunk ezeket is megtalálod! Webshopunk, a www.220volt.hu mellett három budapesti üzletünkben is várunk, de Szegeden és Nyíregyházán is van boltunk. Partner cégeink a www.220kocka.hu és a www.220foto.hu. Központi üzletünk a Béke téri, melyben egy profi fotóstúdió, kiállító helyiség és zárt parkoló is helyet kapott. Rendezvényekkel, bemutatókkal próbáljuk színesebbé tenni a hétköznapokat, melyhez most már a vásárlóink négylábú barátai is csatlakozni tudnak.

Természetesen nem csak a különleges alkalmakkor, hanem minden nap várjuk a kutyusokat, friss vízzel, jutifalatokkal, nagyon sok simivel és szeretettel.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...