Meghan Markle örökbefogadásra biztatja rajongóit

Mindig nagyszerű dolog látni, ha egy nagy népszerűségnek örvendő ember ismertségén keresztül fontos és valóban értelmes dolgokra hívja fel rajongói figyelmét.

Meghan Markle sussexi hercegnéről tudjuk, hogy nagy állatbarát. Mielőtt a palotába költözött volna két örökbefogadott kutyája is volt, Bogart és Guy. Korábban többször nyilatkozott arról, hogy mennyire megviselte az, hogy Bogart kutyáját Torontoban kellett hagynia, mert túl öreg volt egy ekkora utazáshoz.

Időközben Harry herceggel egy fekete labradort vettek magukhoz, hogy Guy kutyájának ismét legyen társasága.

Meghan hercegnőként is megtalálta a módját, hogy segítsen az állatokon, a londoni Mayhew jótékonysági szervezet érdekében tevékenykedik és szólal fel amikor csak alkalma van rá. A szervezet 2018-as beszámolójának előszavát is ő írta. A szervezet nem csak a gazdátlan kutyákkal foglalkozik, de a kutyás hajléktalanoknak is segít, hogy megfelelően el tudják látni kutyáikat.

„Büszke mentett kutya gazdiként személyes tapasztalatból tudom, hogy milyen örömet tud okozni egy örökbefogadott állat. Az állatokra nézve az örökbefogadó gazdik által vállalt szerep elengedhetetlen a mentési folyamatokban, ugyanúgy ahogy az olyan szervezeteké mint a Mayhew.”

Meghan kutyái a palotába költözés előtt.

Meghan a szervezet keretein belül minden alkalmat megragad, hogy népszerűsítse az örökbefogadás fontosságát és az azzal járó nagyszerű dolgokat.

Örökbe fogadni egy állatot nagy döntés és sok felelősséggel jár, de sokszorosan megtérül ez a befektetés, hiszen ezek az állatok megváltoztatják az életedet.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Fotó: livekindly.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...