A Nagy Vizslanaptár 2020 - szereplőválogatás

A Nagy Vizslanaptár 2020 – szereplőválogatás

A vizsla tökéletességét ezúttal fiatal művészek alkotásaival domborítjuk ki, fókuszban az alkotás, a művészet, a színek és a formák, melyek fontos szerepet fognak kapni a 2020-as Nagy Vizslanaptár fotóinak elkészítésénél. Gyere és legyél részese kutyáddal egy felejthetetlennek ígérkező fotósorozatnak!

Tehát idén is eljött a nap, ismét keressük a Nagy Vizslanaptár szereplőit! Amennyiben szeretnéd, hogy kutyusod legyen valamelyik hónap arca és értékes nyereményekkel is gazdagabb legyen, úgy nincs más dolgod, minthogy feltöltöd a legjobb képét és elindítod a szereplőválogatáson.

Vizslanaptár 2020

Fontos! Mielőtt nevezel, olvasd el a szabályzatot ! Csak akkor nevezd be kutyádat, ha részt tudsz venni a fotózáson 2019. október 26-27-én. (Részletek a szabályzatban.)

A legtöbb szavazatot kapott kutya automatikusan bekerül a naptárba, megnyeri kategóriáját. A többi kategória nyerteséről a leadott szavazatok és zsűri dönt.

A nyereményt csak az a gazdi kapja meg, aki részt vesz a fotózáson október 26-27-én.

Az alábbi kategóriákban nevezhetsz:

magyar rövidszőrű, magyar drótszőrű, német csoki, német rövidszőrű spriccelt, német drótos, weimari, vizsloid (keverék, nyomokban vizslát tartalmaz), junior (bármely fajta 4 hónapos korig), senior (bármely fajta 12 év felett), angol vizsla (pointer), olasz vizsla.

A nevezés és a szavazás 2019. október 3. 20.00 óráig tart.

Eredményhirdetés 2019. október 11.

JELENTKEZÉS

A Nagy Vizslanaptár 2020 - szereplőválogatás

Vizslanaptár 2020

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...