Újabb bankhálózat vált kutyabaráttá

A kutyákat is szívesen látja fiókjaiban a CIB Bank - most már nemcsak tesztjelleggel vihetik magukkal kutyájukat az ügyfelek a CIB fiókjaiba. A pénzintézet egy sikeres tesztidőszakot követően döntött arról, hogy a pénzügyeiket intézőket négylábú barátaikkal együtt is fogadják a fiókokban. A CIB három hónapja teszi ezt lehetővé, és a pozitív visszajelzések alapján egyértelműen a lehetőség fenntartása mellett döntött.

A CIB Bank nemrég kísérleti jelleggel megnyitotta fiókjait a kutyák előtt, hogy az ügyfelek akkor is intézhessék pénzügyeiket, amikor a kutyájukkal töltik az időt. A három hónapos próbaidőszak tapasztalatai rendkívül pozitívak voltak, a CIB fiókok munkatársai és a várakozó ügyfelek is örömmel fogadták a kutyusokat, mosoly és jó hangulat töltötte meg a fiókokat.

A sikeres tesztidőszak után a bank továbbra is várja a kutyusokat bankfiókjaiban: mindenhol lehetővé teszi a kutyák belépését, ahol más létesítmény – pl. a fióknak helyet adó bevásárlóközpont – vagy a helyi önkormányzat szabályzatai ezt nem tiltják meg.

Természetesen, mint minden esetben, a kutyás fióklátogatás során is fontos néhány alapvető szabály betartása:

  • A kutyákat pórázon vagy hordozóban lehet bevinni a bankfiókokba.
  • Egészséges, szobatiszta, veszettség ellen beoltott kutyák mehetnek be a fiókokba.
  • A gazda felelőssége, hogy kutyája ne zavarja meg az ügyfelek nyugalmát és általában a fiók működését.
  • Veszélyes ebnek minősülő kutyák nem mehetnek be.

 

(Kutyabarát.hu)

Index kép: illusztráció – forrás: kutyabarát.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...