Túl sok cuki fotót posztolt a rendőrség, megrótták őket

A metro.co.uk értesülései szerint egy új-zélandi ügynökséget felkértek arra, elemezze az ottani rendőrség közösségi média oldalait. Miután kiderült, hogy a megosztott tartalmaknak csupán 8%-a érintett rendőrségi híreket, meglepő intézkedést hoztak.

A rendőrség kommunikációs felületein túl sok fotót találtak elbűvölő, kiképzés alatt álló kölyökkutyákról, ezért felhívták az illetékesek figyelmét, változtassanak az oldalak fókuszán. A követők nagy bánatára, hiszen ez azt jelenti, kevesebb cuki kiskutyát lehet majd látni például a Twitter oldalukon.

Ami a költségeket illeti, az elmúlt évben 171.676 dollárt költöttek a posztok népszerűsítésére, melyek többségében négylábú kadétok szerepeltek. Az emberek pedig imádták. Éppen ezért a rendőrség marketingese, Paul Halford kiállt a kutyás posztokért és elmondta, elsődleges céljuk a közösségépítés volt, amit sikerült elérni. Hozzátette, sokkal több emberhez el tudták juttatni a rendőrség tevékenységének hírét, mint korábban. Azt ígérte, ha vissza is fogják magukat, nem hagyják abba, amit elkezdtek.

Szerintünk remek ötlet rendőrségi „uniformisba” öltöztetett kiskutyák fotóival feldobni a felületeiket! Nézzétek meg ti is, milyen cuki fényképeket osztanak meg az új-zélandiak!

Forrás: metro.co.uk
Képek: New Zealand Police (Twitter)
Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...