Élve eltemetett csecsemőt mentett meg a háromlábú kutya

Félve szülei reakciójától, titokban tartotta terhességét egy fiatal thaiföldi anyuka, aki végül szörnyűséget követett el: megszületése után élve eltemette kisbabáját.

Hatalmas szerencse, hogy Ping Pong, egy háromlábú kutyus rátalált az újszülöttre, és hangosan jelezte gazdájának, hogy valami nincs rendben. A helyiek, akik aztán a baba segítségére siettek, azonnal kórházba vitték, ahol az orvosok megtisztították a földtől, és megállapították, hogy teljesen egészséges.

A rendőrség azóta megtalálta a 15 éves anyát, és tettével arányban súlyos büntetésre számíthat. A lány szülei jelentkeztek a babáért, és felajánlották, hogy felnevelik. A hatóságok azonban még nem döntöttek az ügyben.

Ping Pong gazdája, Usa Nisaikha is megszólalt az ügyben, és elárulta, a kutyát elütötték, úgy veszítette el az egyik lábát. Azt is elmesélte, hogy azért nem mondott le róla, mert mindig hűséges és engedelmes társa volt, és a mai napig számíthat a segítségére marhái terelésében. Az eset óta az egész falu hősként tekint a kutyára.

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
Forrás: The Independent
Képek: The Independent
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...