Kegyetlenül elbántak vele, de túlélte a 3 hónapos labrador

Jax, az édes kölyök labrador fotóját nézve, felmerülhet bennünk, vajon kinek jutna eszébe bántani őt?! Sajnos ismét bebizonyosodott, hogy nem minden ember osztja a véleményünket, például azok a betörők sem, akik háromszor is megszúrták az ártatlan, mindössze 3 hónapos ebet New Hampshire-ben.

Jax bájos pofikájáról lerí, hogy soha senkit nem bántana. Gazdái szerint a fekete labrador annyira barátságos az idegenekkel, hogy az a szokása, simogatásért és figyelemért kuncsorog mindenkinél, akivel csak találkozik. Természetes tehát, hogy értetlenül állnak a tény előtt, amiről nemrég a fosters.com is beszámolt: néhány szívtelen betörő, gazdái távollétében késsel rontott Jax-nek, aki balszerencséjére túl közel ment a betolakodókhoz.

A kutyus tulajdonosai így, amellett, hogy komoly anyagi veszteség érte őket, nagyon izgultak újdonsült családtagjukért is. Arról fogalmuk sincs, pontosan mi mindent vittek magukkal a tolvajok, mert a károk felmérése jelenleg is zajlik, annyit azonban tudnak, hogy kölyökkutyájuk kezelése meglehetősen költséges lesz. Megingott pénzügyi helyzetük ellenére természetesen mindent megtesznek, hogy kiegyenlítsék a számlákat.

kutyabarat kutyabarát

Az orvosok szerint Jax jó eséllyel teljesen fel fog épülni, azt viszont túl korai megjósolni, milyen lelki következményei lesznek az állat megtámadásának. Reméljük, hogy a trauma nem hagy maradandó nyomot, és Jax a családja körében gyorsan felépül!

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Forrás: fosters.com

Kép: NBC Boston

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...