Saját KB bal
Saját KB jobb

Öngyilkosságtól mentette meg kutyája az ismert fodrászt

Sikerei ellenére egész életében depressziótól szenvedett Trevor Sorbie, Nagy-Britannia neves fodrásza. A BBC Radio 4 műsorában nyíltan beszélt erről, hangsúlyozva, hogy kutyája nélkül talán már rég feladta volna.

A világhírű, 69 éves sztárfodrász számára életmentő szerepe volt egy négylábúnak. Tulajdonképpen azért döntött úgy, hogy kutyatulajdonos lesz, mert olvasott róla, hogy a mentális zavarokkal küzdők számára az állatok társaságánál nincs jobb gyógyszer. S bár éveket váratott magára, hogy „kutyásodjon”, ma már sokkal boldogabban telnek a mindennapjai egy csodás természetű ebnek köszönhetően. Élvezi a kutyájával töltött időt, a hosszú sétákat, és már nem üldözik olyan gondolatok, amelyek miatt korábban az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.

kutyabarat kutyabarát

Négylábú társa más területen is pozitív hatást gyakorolt az életére. Az egyedi hajvágási technikájáról ismert Sorbie a jövőt tervezi: arra készül, hogy hamarosan visszavonul, de nem hagy fel a parókakészítéssel, hogy segíthessen azoknak, akik betegségük miatt elvesztették a hajukat.

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Forrás: bbc.com

Kép: pexels, BBC
Indexkép: Trevorsorbie.com / Pixabay; stv.tv

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...