Érkezik az Egy kutya négy élete című film folytatása

Zsebkendőket előkészíteni, „Egy kutya négy élete” c. 2017-es mozi folytatást kap! A napokban felkerült a webre az The Dog’s Journey első hivatalos trailere, amihez a készítőknek ezúton is gratulálunk, hiszen sikerült 3 percben elérniük, hogy újra könnyeket hullassunk a meghatódottságtól.

A hűséges Bailey története folytatódik: összebarátkozik gazdája, Ethan bájos, CJ. nevű unokájával, és amikor a kislány nem túl megbízható édesanyjával együtt messzire költözik, majd megszakad a szíve. Újra egy cél lebeg az idősödő eb szeme előtt: megkeresni játszópajtását, és vigyázni rá mindig, mindenáron. Ahogyan a korábbi részben, most is több kutyaéletig tart végigkövetnie, míg a kislányból fiatal hölgy válik, s bár közben számtalan kalandot élnek át, gazdájáról sem feledkezik meg. Amikor a nagyszülők meglátogatják eltávolodott lányukat és unokájukat, Ethan és Bailey (utóbbi mást testben) újra találkoznak, és természetesen felismerik egymást.

kutyabarat kutyabarát

Amerikában május 17-re tervezik a premiert. Mi már nagyon várjuk a magyarországi premiert, amiről mindenképp beszámolunk Nektek! 

Addig is nézzétek meg az angol nyelvű előzetest! Mi szóltunk, zsepiket elő!

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Youtube/Entertainement One UK
Kép: Youtube (Screenshot)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...